Garnier Micellaire VS Bioderma Sensibio - make up your dayz

Garnier Micellaire VS Bioderma Sensibio

Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Δε φταίμε εμείς, η ζωή τα φταίει. Και οι πολλές επιλογές που υπάρχουν εκεί έξω. Ποιο μαγαζί φτιάχνει τον καλύτερο καφέ? Ποιο bar έχει τα καλύτερα κοκτέιλ? Ποιο καθαριστικό προσώπου είναι καλύτερο να επιλέξω?

Πρόκειται για δύο "νεράκια" προσώπου. Που ειδικεύονται στο ντεμακιγιάζ. 



Το νερό ντεμακιγιάζ της Garnier Skin Active, το δοκίμασα για πρώτη φορά το καλοκαίρι. Είναι ένα ελαφρύ νερό καθαρισμού (δεν θα μπορούσε να είναι βαρύ, αφού είναι νερό) που αφαιρεί το μακιγιάζ πολύ αποτελεσματικά, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και καταπραΰνει από ερεθισμούς. Η συσκευασία είναι των 400ml και υπόσχεται ότι θα κρατήσει για 200 χρήσεις. Δεν μέτρησα τις χρήσεις, πάντως 200 δεν ήταν, ήταν αρκετά λιγότερο. Η τιμή του ήταν πολύ καλή, γύρω στα 6.50-7.00 euros αν θυμάμαι καλά. Δεν προκάλεσε ερεθισμούς στα μάτια ούτε στο πρόσωπο, καμιά φορά έκανα χρήση ενώ φορούσα τους φακούς επαφής και δε με ενόχλησε ούτε στο ελάχιστο και αφαίρεσε αποτελεσματικά και γρήγορα και το ανεξίτηλο κραγιόν μου. Σε γενικές γραμμές έμεινα πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένη και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω. 



Ίσως είναι λιγάκι περιττό να μιλήσω για το Bioderma Sensibio. Είναι πλέον πασίγνωστο, ήδη το έχεις πετύχει δεκάδες φορές στο blog μου. Είναι το πρώτο νερό καθαρισμού που δοκίμασα και κόλλησα σαν υπνωτισμένη. Δεν πίστευα ότι ένα προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών θα μπορούσε να μη με κάνει να κλάψω ενώ το χρησιμοποιούσα. Και δεν εννοώ από συγκίνηση. Εάν έχεις κι εσύ ευαίσθητα μάτια κατάλαβες τι εννοώ. Δεν καταδεχόμουν να δοκιμάσω τίποτα καινούριο. Πολύ κακώς βέβαια γιατί μεταξύ μας, όλα την ίδια δουλειά κάνουν πάνω κάτω. Η συγκεκριμένη συσκευασία είναι των 250ml όμως κυκλοφορεί και αυτή των 500ml την οποία μπορείς να βρεις από 9-15 euros. Είναι σαφώς πιο τσιμπημένη η τιμή από το νερό της Garnier και ειλικρινά στο δικό μου πρόσωπο δεν κατάλαβα διαφορά. Νομίζω ήρθε η στιγμή να απεξαρτηθώ και να ξεκολλήσω από το αγαπημένο κατά τ'άλλα Bioderma Sensibio. Εκτός κι αν ρίξουν λιγάκι την τιμή. Τότε το ξανασυζητάμε. 

Υ.Γ. Οι συγκρίσεις καλό είναι να περιορίζονται στα υλικά και να μην επεκτείνονται στους ανθρώπους, ναι?





10 σχόλια :

  1. Έχω δοκιμάσει της bioderma και μου άρεσε πολύ ένιωθα το δέρμα μου να μου λέει "ευχαριστώ" Λόγω της τιμής του όμως όλο λέω να το ξαναπάρω και όλο το αναβάλλω...Πραγματικά ήθελα να διαβάσω μια σύγκριση για αυτά τα δύο και ήρθε η ώρα να δοκιμάσω της garnier. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς το ίδιο ένιωθα όταν το χρησιμοποιούσα και για τον ίδιο λόγο άρχισα να το εγκαταλείπω. Το νερό της Garnier με ικανοποίησε απόλυτα και δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια, ξεκίνησα προκατειλημμένη! Αξίζει όμως μια δοκιμή! Να μου πεις πώς σου φάνηκε αφού το δοκιμάσεις! :)

      Διαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα νεράκια ντεμακιγιάζ που κυκλοφορούν (στην Ελλάδα και όχι μόνο - χιχι) και μπορώ να πω πως το νεράκι της Garnier είναι ό,τι πιο κοντινό σε αυτό της Bioderma. Βέβαια, δε νομίζω πως μακροπρόθεσμα προσφέρει τα ίδια οφέλη στην επιδερμίδα, γι'αυτό πάντα ξαναγυρίζω στο Bioderma. Όσον αφορά την τιμή, σίγουρα το Bioderma συμφέρει περισσότερο, αφού χρειάζομαι πολύ μικρότερη ποσότητα απ'ό,τι με τα υπόλοιπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα αμφισβητήσω τα οφέλη του Bioderma και θα συμφωνήσω μαζί σου, άλλωστε πρόκειται για δερματολογική εταιρεία και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τη Garnier! Ωστόσο σαν προϊόντα ντεμακιγιάζ, και συγκεκριμένα για χρήση στην περιοχή των ματιών, θεωρώ ότι είναι ισάξια. Χρησιμοποιείς μικρότερη ποσότητα συγκριτικά με τα υπόλοιπα, ε? Για να είμαι ειλικρινής σε αυτό δεν έχω παρατηρήσει διαφορά, νομίζω ότι την ίδια ποσότητα χρειάζομαι (και είναι και μεγάλη γιατί βάζω και τόνους μάσκαρα, χαχαχα)!

      Διαγραφή
  3. Το Bioderma δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Η τιμή του όμως με έχει απωθήσει. Το Garnier όμως είναι προσιτό οικονομικά με ικανοποιητικό αποτέλεσμα στο ντεμακιγιάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To Garnier με άφησε πολύ χαρούμενη αφού είναι οικονομικό και άξιος αντικαταστάτης του Bioderma! Οκ, αν βρω το Bioderma σε καμιά απίστευτη προσφορά δεν θα το σνομπάρω! Αλλά για καθημερινή χρήση.. όχι δε με συμφέρει.

      Διαγραφή
  4. Το προιον της Garnier δεν το εχω δοκιμασει...το bioderma ομως ειναι καταπληκτικο! Δεν το χρησιμοποιω για ντεμακιγιαζ καθημερινα απλα για μια αναζωογονηση του δερματος. Γαι καποιον που κανει μεγαλη χρηση ανατρεξτε και σε ηλεκτρονικα φαρμακεια οπου υπαρχουν πολλες προσφορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελινάκι μου και σαν προϊόν ντεμακιγιάζ είναι καταπληκτικό, εγώ κυρίως έτσι το χρησιμοποιώ! Γι' αυτό και δε συμφέρει! Έχεις δίκιο, υπάρχουν πάρα πολλές προσφορές, όμως και πάλι την τιμή τη θεωρώ άνω του μετρίου.. Για τη χρήση που κάνεις εσύ έχεις επιλέξει το καλύτερο προϊόν πάντως!

      Διαγραφή
  5. Και εγω πρωτα το bioderma δοκιμασα κ το αγαπησα. Αργοτερα δοκιμασα κ της garnier. Μ αρεσε κ αυτο αρκετα αλλα μου ξηραινε λιγο το προσωπο. Αν ξαποιος θελει να το χρησιμοποιει για καθημερινο ντεμακιγιαζ πιστευω πρεπει να διαλεξει το garnier λογω κοστους. Εγω π το χρησιμοποιω μια φορα την εβδομαδα γιατι σε καθημερινη βαση χρησιμοποιω μονο καθαριστικο προσωπου, επιλεγω το bioderma που το θεωρω καλυτερο για τη δικη μ επιδερμιδα. Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου! Για πιο αραιή χρήση σίγουρα συμφέρει. Για καθημερινή όμως.. ξεφεύγουμε στο budget! πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes