Πήγα, Είδα, Μύρισα vol.5 - make up your dayz

Πήγα, Είδα, Μύρισα vol.5

Ο Απρίλιος μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για τα "wanderings" του μήνα, γιατί Πάσχα έρχεται (δεν έρχεται, ήρθε) οπότε η τελευταία εβδομάδα θα αποτελέσει ένα "wandering" από μόνη της!







Coco's Ice Cream & Frozen Yogurt
Επισκέφτηκα το Coco's Ice Cream & Frozen Yogurt (Σμύρνης 14, Αιγάλεω), όχι για το frozen yogurt αλλά για τα ανεπανάληπτα pancakes από βελγική συνταγή, τις βάφλες σε ξυλάκι (αν θέλεις κάτι "γλυκό" αλλά δεν έχεις πολύ χρόνο και το θέλεις "στο πόδι"), και το μοναδικό, λαχταριστό, ανεπανάληπτο banoffee cake! Τα παγωτά όσοι τα δοκίμασαν ξετρελάθηκαν. Εγώ ξετρελάθηκα από την ποικιλία στις γεύσεις, αν και δεν είμαι μεγάλη φαν των παγωτών. Και θα πω την αμαρτία μου, δεν το επισκέφτηκα μόνο μία φορά. "Χτυπάω κάρτα" σε εβδομαδιαία βάση (και μετά παραπονιέμαι που δεν κουμπώνει το τζην).



Nova Gea
Ένιωσα τύψεις από τόσα pancakes και είπα να δοκιμάσω και κάτι πιο υγιεινό. Πήγα στο Nova Gea (Βύρωνος 6, Πλάκα) ένα Concept Store χυμών (πόσο μου αρέσει όταν δίνουν τέτοιους χαρακτηρισμούς στα μαγαζιά)! Έκανα γύρω στα 10 λεπτά να αποφασίσω τι θα παραγγείλω καθώς έχει τεράστια ποικιλία σε φρούτα, λαχανικά και άπειρους προτεινόμενους συνδυασμούς. Τελικά κατέληξα σε ένα από τα προτεινόμενα ροφήματα για καπνιστές με ανανά, πορτοκάλι, ακτινίδιο, μολόχα και μύρτιλο. Ναι, έχει και προτεινόμενα ροφήματα για συγκεκριμένες κατηγορίες (καπνιστές, αθλητές, για το ανοσοποιητικό, για την καλή λειτουργία του εντέρου, για τη χοληστερίνη κτλ.)!


Γραμματόσημο

Μετά από πεζοπορία 7 χιλιομέτρων βρέθηκα στο Δάσος Χαϊδαρίου και σταμάτησα στο Γραμματόσημο (Ηρώων Πολυτεχνείου 82, Δάσος Χαϊδαρίου) για ένα τσάι. Αφού με ενημέρωσαν για την τεράστια ποικιλία ειδών τσαγιού, κατέληξα σε γεύση μαστίχα και αγριοκέρασο και κάτι άλλο που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Το τσάι μου ήρθε με όλα αυτά που βλέπεις στη φωτογραφία, ψωμάκι, βουτυράκι, μελάκι, μαρμελάδα, τυράκι, κεκάκι. Τα έφαγα όλα χωρίς ενοχές (είχε προηγηθεί η πεζοπορία). Την επόμενη φορά λέω να πάω εκεί για μπύρα, είδα ότι τη σερβίρουν με μικρά burger. Θα πήγαινα για κρασί, αλλά αυτό το σερβίρουν με ποικιλία τυριών και σαλάτες. Εσύ δηλαδή τι θα διάλεγες, burger ή σαλάτα? Ας είμαστε ειλικρινείς!






Bazaar @ Konio the bar

Πήγα στο Bazaar που διοργάνωσε η εταιρεία πολιτισμού Peripatos (εκτός από το bazaar διοργανώνει και στήνει πολύ ωραίες εκθέσεις, ημερίδες, εκπαιδευτικά προγράμματα και ότι αφορά τον πολιτισμό) στο Κώνειο (Σωκράτους 23, Χαλάνδρι). Στο bazaar βρήκα υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα, λαμπάδες, σαπουνάκια και έφυγα με τσάντες γεμάτες πανέμορφες χειροποίητες δημιουργίες σε καταπληκτικές τιμές! Εκεί συνάντησα ξανά τα Heartsnarrows, και γνώρισα τα Handrena και Art the moment. Για να μην χάνεις τις δράσεις του Peripatos μπορείς να τον ακολουθήσεις εδώ!


Darling
Μετά από παρότρυνση της φίλης μου της Μάρως, πήγαμε στο Darling (Ηρακλείου 5, Χαλάνδρι) για κοκτέιλ. Αφού έκανα τη σχετική έρευνα κατέληξα στο lollipop, ένα κοκτέιλ με ρούμι και λικέρ τσιχλόφουσκας. Και ένα γλυφιτζουράκι μέσα στο κοκτέιλ το οποίο τελικά δεν έφαγα γιατί είχε κόσμο και σκέφτηκα να μη γίνω και τελείως ρεζίλι. Μάρω να ξαναπάμε, να είναι μεσημέρι όμως για να φάω και το γλυφιτζούρι που άφησα.

Υ.Γ.1 Όπως κατάλαβες έρχονται κι άλλα post "αναζητήσεων". Εάν έχεις να μου προτείνεις κάποιο μέρος που τράβηξε την προσοχή σου θα χαρώ πολύ! Και η Μάρω ακόμα περισσότερο.
Υ.Γ.2 Εάν σε ενδιαφέρουν κι εσένα οι προτάσεις μην ξεχάσεις να διαβάσεις τη στήλη της Κατερίνας στο edit your life magazine, finding pleasure, όπου θα βρεις πολύ ωραίες κριτικές αλλά και ιδέες για βόλτες!


Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes