Δώρα για δύσκολους παίχτες!! - make up your dayz

Δώρα για δύσκολους παίχτες!!

Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις μια ανάσα και ήδη αυτό το Σάββατο ξεκινάει το εορταστικό ωράριο στα μαγαζιά! Και κάθε χρόνο τα ίδια: "Τι δώρα να πάρω?" Και κάνεις μαραθώνιους σε όλους τους εμπορικούς δρόμους και κάνεις αγορές που μετά μετανιώνεις ή δεν είσαι σίγουρη και κάνεις λίστες και λίστες και λίστες, και σβήνεις γράφεις, σβήνεις γράφεις, και στο τέλος έχεις πάντα την αγωνία εάν έκανες τη σωστή επιλογή.
Γι' αυτό το λόγο ετοίμασα έναν οδηγό για το νέο τεύχος του Edit your life που θα σου λύσει τα χέρια. Ναι, στο αγόρι σου ξέρεις τι δώρο θα πάρεις, όπως και στη φίλη σου. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που δεν μπορείς να καταλήξεις. Όπως τα δώρα στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους ή άλλα μέλη της οικογένειας που έχεις εξαντλήσει όλες τις ιδέες τα τελευταία χρόνια. Σε μια συνάδελφο την οποία γνωρίζεις ελάχιστα, όμως σε έχει καλέσει στο πάρτυ που θα κάνει. Σε μια οικοδέσποινα την οποία σχεδόν δε γνωρίζεις. Στους δικούς σου καλεσμένους που δεν θέλεις να φύγουν έτσι απλά από το τραπέζι που θα κάνεις, αλλά θέλεις να τους προσφέρεις ένα αναμνηστικό.






Οι λύσεις όμως είναι πολύ απλές και θα τις βρεις εδώ!


Και μην ξεχάσεις ότι μπορείς να γίνεις εγγεγραμμένο μέλος στο περιοδικό μας με ένα μόνο κλικ! Θα λαμβάνεις ένα email όποτε κυκλοφορεί το νέο μας τεύχος (κάθε 2 μήνες) και για τα Χριστούγεννα σε περιμένει μια έκπληξη! Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα σου σταλούν ολοκαίνουρια, αδημοσίευτα Χριστουγεννιάτικα άρθρα, για περισσότερες ιδέες, και περισσότερα... Χριστούγεννα!! Κάνε λοιπόν ένα κλικ εδώ, συμπλήρωσε το email σου και απόλαυσε το free bonus σου!!







Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes