Edit your life issue No5!! - make up your dayz

Edit your life issue No5!!

Πώς πέρασε έτσι ο καιρός και από εκεί που συζητούσαμε για τα οφέλη και την ομορφιά του καρπουζιού, συζητάμε για τα φύλλα που πέφτουν, το Halloween και την 28η Οκτωβρίου! Καλά κατάλαβες, το νέο τεύχος του Edit your life, του διαδικτυακού μας περιοδικού είναι ήδη online και σε περιμένει να το διαβάσεις!


Πρόκειται για ένα τεύχος που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο! 

Πιο αναλυτικά:


Μαθαίνεις όλους τους τρόπους που μπορείς να κερδίσεις χρήματα από το blog σου από την Κατερίνα (και επιπλέον μας λύνει την απορία: "θεωρούνται τα δείγματα χρηματική αμοιβή ή όχι?"). Ακόμα θα σου δείξει τα πιο τέλεια βερνίκια νυχιών για το Halloween, για να είσαι ενημερωμένη κι εντός κλίματος όταν θα έρθει η ώρα!

Τώρα που μπήκαμε στο φθινόπωρο κι έχει αρχίσει να μικραίνει αισθητά η μέρα, άρα να αλλάζει και το φως, μήπως να προσάρμοζες και το μακιγιάζ σου ανάλογα? Μην αγχώνεσαι και μην πανικοβάλλεσαι, η Νατάσα είναι εδώ για να σου πει πως θα κάνεις ομαλή τη μετάβαση από το καλοκαιρινό στο χειμερινό μακιγιάζ σου!

Φυσικά δεν πρέπει να προσαρμόσεις μόνο το μακιγιάζ, αλλά και τα νύχια σου! Η Ελευθερία έχει να σου δείξει ένα υπέροχο fall-manicure με χρώματα και σχέδια εμπνευσμένα από το φθινόπωρο! Και μην ανησυχείς, στο δείχνει step by step, οπότε μπορείς να το αντιγράψεις με την ησυχία σου!

Έχεις το σούπερ hot κινητό της αγοράς με σύστημα Android αλλά "σέρνεται"? Θέλεις να αλλάξεις το πληκτρολόγιο του κινητού σου και να το κάνεις πιο... "εσύ" βρε παιδί μου? Η Δέσποινα σου έχει τη λύση, αποκαλύπτοντας 2 applications που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις την κινητή συσκευή σου! Επιπλέον σου προτείνει βιβλία για παιδιά και εφήβους, με θέμα την Κατοχή και την Αντίσταση, για να μην περιορίζεται η ενημέρωση μόνο στο σχολείο.

Η Τίνα θα σου δώσει συμβουλές σχετικά με το τι θα πεις στο παιδί σου για την 28η Οκτωβρίου, ώστε να κατανοήσει καλύτερα τη σημασία της εθνικής επετείου, αλλά και για να μην περιορίζεται η εκπαίδευση μόνο στο σχολείο, όπως είπαμε και νωρίτερα! Επίσης σου εξηγεί τι είναι το Halloween και για να μπεις ακόμα περισσότερο στο κλίμα, προτείνει must-seen ταινίες με αυτό το θέμα!

Η Χριστίνα αναπτύσσει το θέμα των σχιστίων, το πως επηρεάζουν την ομιλία και τη συμβολή της λογοθεραπείας στην αποκατάστασή τους.   

Φυσικά και σε αυτό το τεύχος συμμετέχω κι εγώ! Θα βρεις άρθρα για το stretching, γιατί οι διατάσεις είναι το Α και το Ω είτε γυμνάζεσαι είτε όχι, θα διαβάσεις για τον διαλογισμό και τις σωστές αναπνοές και πώς μπορούν να σε βοηθήσουν στην καθημερινότητά σου, θα μάθεις πώς μπορείς να υποδεχτείς το φθινόπωρο στο σπίτι σου με τη βοήθεια της αρωματοθεραπείας, θα δεις τη δική μου άποψη για το φθινόπωρο και τι έγινε τελικά και αγάπησα αυτή την εποχή, και τέλος θα διαβάσεις ποιες ενοχικές απολαύσεις είναι απολύτως οκ και ποιες συμπεριφορές δεν είναι καθόλου οκ!

Τέλος θα βρεις και τις δικές σου απαντήσεις σχετικά με τα ερωτήματα που καίνε: "Ποιο θεωρείς το μεγαλύτερο λάθος στο μακιγιάζ?" και "Ποιο είναι κατά τη γνώμη σου το μεγαλύτερο στυλιστικό λάθος?"

Μπες λοιπόν εδώ και διάβασε τα θέματά μας!


Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes