Αξίζει να το πεις: Sachajuan ocean mist - make up your dayz

Αξίζει να το πεις: Sachajuan ocean mist

Ένας από τους πολλούς λόγους που δεν θα μπορούσα να είμαι Youtuber είναι για τις δύσκολες ονομασίες μερικών εταιρειών. Sachajuan. Ναι, αυτό που διάβασες. Καταλαβαίνεις λοιπόν. 






Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα spray μαλλιών (hair spray κοινώς) που το ψεκάζεις για να αποκτήσεις αυτό το πολυπόθητο beach look. Αρχικά να τονίσω, για πολλοστή φορά, ότι τα μαλλιά μου είναι φυσικά σγουρά. Όποια αναρωτιέται αυτή τη στιγμή για ποιο λόγο μια γυναίκα με σγουρά μαλλιά χρειάζεται spray για δημιουργία κυματισμών, τότε σίγουρα έχει φυσικά ίσια μαλλιά. Δεν ξέρω πως ακριβώς να το τοποθετήσω για να το καταλάβεις. Τα μαλλιά μου μοιάζουν με τρικυμία στον Ειρηνικό ωκεανό, ενώ εγώ επιθυμώ τα 4 μποφόρ του Αιγαίου. Και όχι τον Αύγουστο με τα μελτέμια. 


Είναι ένα μικρό θαυματουργό μπουκαλάκι. Θα ξεκινήσω από το άρωμά του, που είναι συγκλονιστικό! Σαν να έχει παγιδεύσει τη μυρωδιά του ωκεανού και των surfers μαζί! Είναι φρέσκο, δροσερό, ανανεωτικό και χαρούμενο! Το ψεκάζεις είτε σε βρεγμένα είτε σε στεγνά μαλλιά, παίζεις τις τούφες με τα δάχτυλα και είσαι έτοιμη. Προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο σε βρεγμένα μαλλιά, γιατί διαφορετικά τα 'κοκαλώνει'. Και θέλουμε ανάλαφρα μαλλιά και όχι στυλιζαρισμένα, ναι? Ένα ακόμα 'συν' είναι ότι μαλλιά σου μπορείς να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά, χωρίς τη χρήση σεσουάρ. Δεν φριζάρουν, δεν κολλάνε, και δεν τα νιώθεις βρώμικα, όπως συμβαίνει με πολλά προϊόντα styling. 


Ένα αρνητικό του είναι ότι δεν διατηρούνται τα beachy waves για πολύ ώρα. Δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά εάν θέλεις να διατηρήσεις την 'κουπ' από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα έχεις ένα θεματάκι.. Βέβαια, πάντα μπορείς να το έχεις στην τσάντα σου και να κάνεις ένα 'φσσστ'!!

Είπαμε βέβαια ότι αυτή είναι η άποψη μιας σγουρομάλλας που έχει στο κεφάλι της τα κύματα του Ειρηνικού και τη ζούγκλα του Αμαζονίου μαζί. Με την ξηρασία της Σαχάρας. Οπότε εάν θέλεις να το δοκιμάσεις υπολογίζεις αναλόγως!

Υ.Γ.1 Μήπως προφέρεται 'σαχαχούαν'??
Υ.Γ.2 Αυτά τα Σουηδικά ποτέ δεν τα συμπάθησα...

4 σχόλια :

  1. Αν και δεν έχω τόσο σγουρό μαλλί σαν εσένα σε καταλαβαίνω απόλυτα χιχιχ :)
    Όλο το καλοκαίρι έψαχνα ένα καλό τέτοιο προϊόν που να έχει και τέλειο άρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω αυτό είναι το ιδανικό! Άσε που τα beach waves τα θέλουμε όλο το χρόνο!! φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Έχω σκεφτεί τόσες πολλές φορές ότι δεν θα μπορούσα να γίνω youtuber, λόγω των ονομάτων των εταιριών και των προϊόντων... Νόμιζα ότι ήμουν η μόνη :P Πολύ όμορφο το post σου. Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο spray, αλλά το Miracle Beach Waves της Aussie με έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένη κι εμένα που έχω ίσιο μαλλί :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι, δεν είσαι η μόνη!! Θα δοκιμάσω και αυτό της Aussie, γιατί τα προϊόντα της έχουν συγκλονιστικές μυρωδιές πάνω απ' όλα! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes