Έχεις πακέτο! vol.2. - make up your dayz

Έχεις πακέτο! vol.2.

Πριν από 5 μήνες (ναι, τόσο πρόσφατα) έλαβα μέρος σε ένα διαγωνισμό στο Instagram που διοργάνωνε το κατάστημα Beautystore στη Θεσσαλονίκη. Είμαι σίγουρη ότι έχεις καταλάβει πόσο μεγάλη fan του συγκεκριμένου καταστήματος είμαι! Θέμα του διαγωνισμού ήταν μια φωτογραφία του αγαπημένου σου προϊόντος από το κατάστημα. Αφού ταλαιπωρήθηκα πολύ για να αποφασίσω ποιο είναι το αγαπημένο μου προϊόν από αυτή την boutique καλλυντικών (εάν την έχεις επισκεφτεί ξέρεις πολύ καλά για τι ακριβώς μιλάω), έβγαλα μια φωτογραφία την οποία μπορείς να δεις στο λογαριασμό μου στο instagram (ακόμα να κάνεις follow? και την μπάρα με τα εικονίδια εδώ δίπλα γιατί την έχω βάλει??) και μαζί με λίγη τύχη κέρδισα και στο διαγωνισμό! Βέβαια ήταν συγκλονιστική και η φωτογραφία μου, δεν το συζητώ!
Το δώρο ήταν ιδιαίτερα πλούσιο, τα κορίτσια (η Κατερίνα και η Ειρήνη) φάνηκαν πολύ γενναιόδωρα! Ο λόγος που καθυστέρησα αυτό το ποστ είναι γιατί ήθελα να τα χρησιμοποιήσω όλα ώστε να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Βέβαια και μόνο στο άκουσμα της εταιρείας ξέρεις ότι αποκλείεται να μείνεις δυσαρεστημένος. Neal's Yard, όνομα και υπόσχεση. 





Όπως βλέπεις το δωρο-πακετάκι μου περιλάμβανε μία συσκευασία οργανικό τσάι, ένα ενεργειακό λαδάκι, μια κρέμα ματιών και δύο lipgloss. 


Είμαι φανατική tea-lover οπότε το τσάι Organic Vitality Tea το κατανάλωσα σε δέκα μέρες. Έχει μια γλυκιά γεύση και δε χρειάζεται να προσθέσεις πολύ μέλι, πίνεται και σκέτο. Το συγκεκριμένο ενδείκνυται για πολυάσχολους ανθρώπους που είναι συνέχεια στο δρόμο, επομένως επιρρεπείς σε σωματικό και συναισθηματικό στρες καθώς και εξάντληση. Περιλαμβάνει ginseng, γλυκόριζα και θυμάρι. Περιττό να αναφέρω ότι μόλις τελείωσε το αντικατέστησα!




Το ενεργειακό λάδι Remedies to Roll, Energy έχει γίνει η προέκταση του χεριού μου. Τα κορίτσια με ενημέρωσαν ότι είναι καλύτερο να το εφαρμόζω το πρωί στα σημεία που χτυπάνε οι παλμοί. Έχω όμως κάτι καλύτερο! Το εφαρμόζω πάντα πριν τη γυμναστική. Με το ηλιέλαιο, δενδρολίβανο, γκρέιπφρουτ, γεράνι και λεβάντα στα συστατικά του, όπως καταλαβαίνεις είναι ιδανικό στο να ξυπνάει σώμα και πνεύμα. Γι' αυτό ακριβώς είναι το πλέον κατάλληλο για τη yoga. Ή για να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που σε εκνευρίζουν. Και μη μου πεις ότι δεν έρχεσαι αντιμέτωπη μαζί τους σε καθημερινή βάση, θα πεις ψέμματα. Στα συν το υπέρ-φανταστικό άρωμα, διακριτικό, αναζωογονητικό, χαρούμενο και πολύ 'φρέσκο'!

 Η κρέμα ματιών Rose Formula Hydrating eye cream, ενισχύει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια μειώνοντας τις λεπτές γραμμές. Είναι η ιδανική κρέμα ματιών αν είσαι ένα βήμα (και 2) πριν τα 30 και χρειάζεσαι ένα τσικ αναζωογόνησης στη συγκεκριμένη περιοχή. Βοηθάει να φαίνεται πιο λαμπερή και ξεκούραστη, ενυδατώνει τέλεια και δεν είναι καθόλου λιπαρή. Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ, δίνω και έξτρα πόντο για την αντλία που με ένα πάτημα βγάζει την ακριβή ποσότητα που χρειάζεται η περιοχή,την εφαρμόζω ευλαβικά κάθε βράδυ και σίγουρα θα την αντικαταστήσω μόλις τελειώσει. Τουλάχιστον για όσο ακόμα θα βρίσκομαι ένα βήμα πριν τα 30. 





Τα lipgloss 63 Damask Rose και 15 Nude ομολογώ ότι με εντυπωσίασαν! Γενικά δεν είναι φανατική της συγκεκριμένης κατηγορίας, αφού δεν θέλω να κολλάνε τα χείλη μου, να αφήνω αποτυπώματα σε ποτήρια, πιρούνια, χαρτοπετσέτες, μάγουλα ή άλλα χείλη. Όμως προς μεγάλη μου έκπληξη τα συγκεκριμένα δε με βάζουν σε μπελάδες. Η μυρωδιά τους είναι ουδέτερη, ενυδατώνουν πολύ καλά τα χείλη, δίνουν μια υπέροχη λάμψη-γυαλάδα, δεν κολλάνε, ενώ το χρώμα τους είναι διακριτικό και ταιριάζει με όλα τα είδη μακιγιάζ! Περιμένω να έρθει το καλοκαίρι ή τουλάχιστον να 'ανοίξει' λίγο ο καιρός για να τα χρησιμοποιήσω περισσότερο εντατικά. Άλλωστε ένα τόσο διακριτικό lipgloss φοριέται και στην παραλία, σωστά??

Υ.Γ.1 Ειρήνη και Κατερίνα σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Υ.Γ.2 Για όσες δεν γνωρίζετε, το Beautystore βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, Προξένου Κορομηλά 47. 
Υ.Γ.3 Και για όσες απορείτε πώς ψωνίζω από εκεί ενώ μένω στην Αθήνα, να σας ενημερώσω ότι δέχονται και τηλεφωνικές παραγγελίες! Αμέ! Για περισσότερες πληροφορίες θα τις βρείτε στο facebook εδώ

4 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια κορίτσι.. Έχω δοκιμάσει αρκετά δείγματα αλλά σίγουρα θέλω να αποκτήσω κάποια πραγματάκια από την Neal's Yard!! Προς το παρών, πρόσθεσα και την κρέμα ματιών χιχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ κλεονίκη μου!! Η αλήθεια είναι ότι έχουν πάρα πολύ καλά και ωραία προϊόντα! Ναι η κρέμα ματιών είναι ότι πρέπει για νεαρές ηλικίες κι αν θέλεις κάτι ακόμα για το πρόσωπο θα σου συστήσω το ξηρό λάδι με τριαντάφυλλο, είναι όνειρο!!! φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια που κέρδισες το διαγωνισμό, φαίνονται ωραία τα προϊόντα! :) Και εγώ το λατρεύω το τσάι, η μάνα μου με φωνάζει αγγλίδα χαχαχαχα! Φιλιά πολλά Βίλλυ :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα!! αχ αυτές οι μαμάδες!! εμένα κάθε απόγευμα έρχεται και μου φωνάζει 'tea time my dear'!
      φιλιά πολλά και σε εσένα!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes