Αξίζει να το πεις: Bubbles and Butters - make up your dayz

Αξίζει να το πεις: Bubbles and Butters

Γκχμ.. ας μη μιλήσουμε για εμμονές, γιατί δε με συμφέρει. Για 2 λόγους: 1ον έχω πολλές και 2ον κάθε τόσο αλλάζουν κι έτσι ''κολλάω'' με κάτι καινούριο.. και κυριολεκτικά και μεταφορικά! Πριν από λίγο διάστημα έγινε η γνωριμία μου με το brand bubbles and butters. Για να γίνει αυτή η γνωριμία έπρεπε να ταξιδέψω περίπου 500 km , καθώς στην Αθήνα δεν γνωρίζω που υπάρχουν, ενώ στη Θεσσαλονίκη ξέρω που θα τα βρω σίγουρα (guess where: Beautystore, Προξένου Κορομηλά 47).






Body Butter: crazy for chocolate
Για όλες τις chocolate lovers ένα είναι το body butter! Αυτό! Θες η απερίγραπτη μυρωδιά του (ειλικρινά αν κλείσεις τα μάτια καθώς το μυρίζεις, θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε λουτρό με σοκολάτα γάλακτος ή στο εργοστάσιο του Willy Wonka), θες αυτή η απίστευτη υφή του που μοιάζει με μους σοκολάτα, θες ότι απλώνεται υπέροχα χωρίς λιπαρότητες? Τι θες? Ότι και να θες σε αυτό το body butter θα το βρεις! Το συνιστώ α-ν-ε-π-ι-φ-ύ-λ-α-κ-τ-α!! Α! και με 0 θερμίδες!



Lip butter: Strawberry
Επειδή μπορεί να πάθεις overdose από την πολύ σοκολάτα (και δεν το θέλουμε), το lip butter με άρωμα φράουλα θα σώσει την κατάσταση! Έχει μια φανταστική συσκευασία, σαν να έχεις ένα κουβά παγωτό σε mini size, εξίσου φανταστική υφή και ακόμα πιο φανταστικό άρωμα! Η ενυδάτωσή του είναι πάρα πολύ καλή και νομίζω ότι διαρκεί παραπάνω από αντίστοιχα προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Αν συνδυάσεις αυτά τα δύο προϊόντα δε, θα μυρίζεις σαν σοκολατένια τάρτα με φράουλες! Και πίστεψέ με κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό!!

Υ.Γ. Τόσες Kinder bueno είχα, που πήγανε??

20 σχόλια :

  1. Φαίνονται λαχταριστά.. Εμπιστεύομαι την κρίση σου και θα περάσω να τα τσεκάρω σύντομα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mille merci αγαπημένη μου κλεονίκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις! Το body butter είναι απίστευτο και είμαι σίγουρη ότι δεν θα σε απογοητεύσει!!

      Διαγραφή
  2. Με κατέστρεψες!!! Το body butter φαίνεται άκρως λαχταριστό και η υφή του δείχνει όντως αφράτη!! Αν γνωρίζει κάποια τσούπρα πού μπορούμε να τα βρούμε στην Αθήνα, παρακαλώ να μας ενημερώσει!!! ;-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι γλυκές καταστροφές αυτές! ένα θα σου πω... ή μάλλον 2... 1. βάζω το body butter το πρωί και μυρίζω μέχρι το βράδυ που επιστρέφω στο σπίτι και 2. κάθε φορά που δεν έχω και την καλύτερη διάθεση του κόσμου, το ανοίγω, το μυρίζω και χωρίς να το καταλάβω χαμογελάω!!

      Διαγραφή
    2. Τα βρήκα σε αυτό το online shop που στέλνει σε όλη την Ελλάδα :-)
      http://www.beauty-hall.gr/collections/bubbles-butters-products

      Διαγραφή
    3. ωωωω!!! σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! δεν το ήξερα το site είναι πάρα πολύ ωραίο! για τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να κάνετε και από το beautystore. Είναι χωρίς έξοδα αποστολής, οι κοπέλες είναι τρομερά εξυπηρετικές και θα σας γεμίσουν και με δειγματάκια. Το site βέβαια είναι πιο οργανωμένο, βλέπεις τιμές και εικόνες! Και έχει και τα Juliette armand τώρα που το βλέπω!! ποποπο... με έβαλες σε μπελάδες.... πφφφφ...

      Διαγραφή
  3. Φαινονται υ-πέροχαα!! Τελεια η υφή, και φαντάζομαι και το άρωμα!! Μακάρι να έρθουν και προς τα κάτω να μπορέσουμε να τις βρούμε :) xx
    Vasiliki, tell-a-beauty-story.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα είναι μοναδικά!! στην Αθήνα δεν υπάρχουν σίγουρα?? το τελευταίο διάστημα τα γνώρισα και δεν έχω κάνει την ανάλογη έρευνα... όπως γράφει και η mary από πάνω, αν κάποια γνωρίζει ας μας κατατοπίσει!!!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. σε καταλαβαίνω... και πού να τα μυρίσεις.. θα θέλεις να αδειάσεις όλο το stock!!!

      Διαγραφή
  5. Από τις συσκευασίες και μόνο δείχνουν τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι υπέροχααα!!! Θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω το body butter!!!!! Πρέπει να τα βρω στην Αθήνα!!! Πρέπει!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) :) :) μόλις έχω νεότερα για το που και πότε θα έρθουν θα σας ενημερώσω αμέσως!!!!

      Διαγραφή
  7. εχμμ νομιζω τα εχει και στο site του glowbox κι αυτο επειδη ζαχαρωνα τα lip balms σαν εθισμενη που ειμαι!θα παω να τα παρω απευθειας απο το beautystore τωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για το glowbox και τα αντίστοιχα της κατηγορίας του δεν έχω ιδέα.. δεν είναι αυτό που κάνεις εγγραφή και σου στέλνουν ένα πακέτο με προϊόντα έκπληξη??? πήγαινε στο beautystore καλύτερα που θα τα έχεις όλα live μπροστά σου!!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. είναι πραγματικά υπέροχα!! για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δε θυμάμαι πόσο κοστίζουν, αλλά για να τα αγόρασα δεν πρέπει να απέχουν από μία μέση τιμή κρέμας σώματος..

      Διαγραφή
  9. Σκεφτόμουν να τα αγοράσω, γι'αυτό κοίταζα τα σχετικά review που υπάρχουν γι'αυτά τα προϊόντα! Μετά το review, δε το σκέφτομαι! ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αναλαμβάνω όλη την ευθύνη!!!! ελπίζω να τα ευχαριστηθείς! πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes