Σε ένα παράλληλο σύμπαν...! - make up your dayz

Σε ένα παράλληλο σύμπαν...!

Σ' αυτό το σύμπαν συμβαίνουν πολλά. Το κακό είναι ότι συμβαίνουν σε λάθος χρόνο. Θέλεις να βγεις μια βόλτα για να ξεχάσεις τι έγινε στη δουλειά και πέφτεις πάνω σε συναδέλφους σου (ναι ειδικά σε αυτούς που ήθελες να αποφύγεις). Θέλεις να βγεις μια βόλτα να πνίξεις τον καημό σου στην τεκίλα που είσαι single και πέφτεις πάνω στον πρώην σου. Θέλεις να βγεις μια βόλτα για να γνωρίσεις άλλες μοναχικές καρδιές (σαν εσένα) και να πάψετε πια να είστε μοναχικές καρδιές κι εκείνο το βράδυ έχει Champion's league. Ή Europa league, ή κάποιο league τέλος πάντων που έχει μαζέψει όλες τις μοναχικές καρδιές σπίτι και τις ταΐζει pizza και τις ποτίζει μπύρες. Θέλεις να πας ρομαντικό περίπατο με το άλλο σου μισό και πέφτεις πάνω σε συλλαλητήριο/ πορεία/ καθιστική διαμαρτυρία/ live concert heavy metal στη μέση του δρόμου (και καλά να πάθεις που τέτοιες μέρες έχεις το μυαλό σου στις ρομαντζάδες).
Βέβαια σε ένα παράλληλο σύμπαν αυτά δε συμβαίνουν. Εκεί οι πρώην χαίρονται όταν σε βλέπουν στο δρόμο, χαίρεσαι κι εσύ αν έχει προχωρήσει παρακάτω και μάλιστα γίνεσαι κολλητή φίλη με τη νέα του αγάπη!
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι προτιμώ το σύμπαν το δικό μας, απ' το άλλο, το παράλληλο... Γιατί μπορεί να έχουμε κάποιες ''ατυχείς συγκυρίες'' αλλά τουλάχιστον έχουμε και ωραία κραγιόν για να τις αντιμετωπίσουμε με χάρη και στυλ!






Το speak louder κραγιόν της MAC βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησής μου. Είναι φούξια με μπλε υποτόνους και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει γυναίκα που δεν της ταιριάζει. Εγώ απλά το αγαπώ γιατί μου θυμίζει κρύες χειμωνιάτικες βόλτες, δροσερές ''ανατολές'' σε νησιά και ζεστά καλοκαιρινά βράδια. Και ναι, εννοείται ότι το φοράω όλες τις εποχές. Άλλωστε οι ''ατυχείς συγκυρίες''(βλ. παραπάνω) δεν κάνουν διακρίσεις στις εποχές...



Αν χρειαστεί να αντικαταστήσω το speak louder θα το κάνω μόνο για το lickable. Επίσης φούξια με μπλε υποτόνους, αλλά πολύ πιο έντονο. Είναι από τα κραγιόν που τα φοράς πριν βγεις και ξέρεις ότι η νύχτα θα κυλήσει υπέροχα! Και όταν το πιστεύεις, συνήθως έτσι γίνεται!



Για το so chaud ότι και να πω θα είναι λίγο. Ήταν το πρώτο μου κόκκινο κραγιόν, για την ακρίβεια είναι πορτοκαλοκόκκινο με το πορτοκαλί να υπερισχύει, επομένως δεν ξέρω αν εντάσσεται στην κατηγορία των κόκκινων κραγιόν! Το φοράς και ξέρεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και το ενδεχόμενο να πρέπει να γίνεις φίλη με τη νέα αγάπη του πρώην σου!

Υ.Γ.1 Σ' ένα παράλληλο σύμπαν οι τοίχοι μιλάνε και οι άνθρωποι επιτέλους έχουν αυτιά!
Υ.Γ.2 Και τότε σ' αυτό το παράλληλο σύμπαν ένας έρωτας γεννιέται!
Υ.Γ.3 Μαντέψτε τι έγινε στο δικό μας σύμπαν...!



6 σχόλια :

  1. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις, ωραίο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερώτηση.. σε αυτό το παράλληλο σύμπαν, υπάρχει η MAC??? αν δεν υπάρχει, δε δέχομαι να πάω.. ααααχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι δεν υπάρχει!!! γι' αυτό είναι καλύτερο το δικό μας!! άσε εκεί δεν βάφονται καν!!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes