Μίλα μου για Nyx!!! - make up your dayz

Μίλα μου για Nyx!!!

Update Alert!! Κατάστημα Nyx μπορείς να βρεις και στο κέντρο της Αθήνας,  στην οδό Μητροπόλεως και Νίκης καθώς και στην πλατεία Μοναστηρακίου!

- Έλα, κάνε πιο γρήγορα, δε θα προλάβουμε!!
- Μα είναι μόλις 10.30 μπορεί να μην έχει ανοίξει ακόμα...
- Τι λες καλέ!! Στις 10 ανοίγει, τα έχω τσεκάρει όλα στο internet!
- Αυτά ξέρεις να τα τσεκάρεις, άλλα δεν ξέρεις.. Τέλος πάντων... προς τα πού είναι?
- Ερμού 65 , κοντά πρέπει να είμαστε..
- Και στην Αθήνα δε μπορούσες να πας??
- Μα στην Αθήνα σου λέω ΔΕΝ έχει ανοίξει ακόμα!!! Μόνο στη Θεσσαλονίκη έχει... γιατί τρέχω σαν την τρελή??
- Τρέχεις κι εμένα μαζί μην το ξεχνάς!
- Αφού μαζί ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη! Έλα βρε μαμά μην παραπονιέσαι... κερνάω καφέ μετά!
- Και γλυκάκι?
- Και γλυκάκι! Αααα!!! Να το!!!!




Και κάπως έτσι αλαφιασμένη αλλά πάρα πολύ χαρούμενη μπήκα στο κατάστημα της Nyx για πρώτη φορά! Και διαπίστωσα ότι όσα είχα διαβάσει ήταν απολύτως αληθή! Το κατάστημα είναι πολύ άνετο, η διάταξη πολύ βολική κι έχεις αέρα να κινηθείς και να τα δοκιμάσεις όλα! Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα! Άλλωστε οι κοπέλες δεν πρόκειται να σε αφήσουν να φύγεις αν πρώτα δε σε ενημερώσουν για τις νέες hot αφίξεις, τα best sellers, τα must- have προϊόντα, αλλά κι εκείνα που μόλις τα δοκιμάσεις λες: ''Μα τι έκανα τόσο καιρό χωρίς αυτό???'' Είχα τη χαρά να γνωρίσω τη Μελίσσα (ή Κατερίνα, αλλά το Μελίσσα νομίζω της ταιριάζει γάντι- χαρούμενο, γλυκό και ανοιξιάτικο!!) και την Άννα blogger (όλες νομίζω ότι διαβάζετε το tickle me pink )και αισθητικός η οποία ευθύνεται για ένα μέρος των αγορών που έκανα : ''Οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το Jumbo eye pencil.. Το λευκό είναι τέλειο για βάση.. και αυτό το χρώμα, κοίτα, κάνει το τέλειο smokey eye look'' Και αυτά που μου πρότεινε είναι και αυτά που με ενθουσίασαν περισσότερο και ανήκουν στην κατηγορία που ανέφερα παραπάνω: ''τι έκανα τόσο καιρό χωρίς αυτά???'' Να την εμπιστεύεστε απόλυτα! Εγώ αυτό έκανα και δεν έχασα!!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα επισκεφτώ ξανά το κατάστημα, ένας βασικός είναι οι καταπληκτικές τιμές! Πραγματικά καταπληκτικές όμως! Ενδεικτικά αναφέρω ότι τα κραγιόν ξεκινούσαν από 4.95 euros, οι σκιές από 6.95 euros όπως και τα pigments (αυτά που βάζεις βάζεις βάζεις και δεν τελειώνουν ποτέ..) οι παλέτες στα 9.95 euros και οι ψεύτικες βλεφαρίδες από 5.95. Αυτό που σε εντυπωσιάζει είναι ότι δεν υστερούν σε ποιότητα, ούτε σε σταθερότητα, ούτε σε διάρκεια κι ότι η σχέση ποιότητας τιμής είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή! Εκτός από τα προϊόντα και τις τιμές με κέρδισε και το περιβάλλον το οποίο ήταν πολύ φιλικό και τα κορίτσια είχαν τη διάθεση και την όρεξη να ασχοληθούν μαζί σου και να σε βοηθήσουν να βρεις το τέλειο χρώμα για σένα! Το οποίο δυστυχώς δε συναντάς συχνά, ειδικά σε καταστήματα- αλυσίδες που το περιβάλλον είναι περισσότερο απρόσωπο... Μου έδωσαν την εντύπωση ότι την επόμενη φορά που θα πάω θα με θυμούνται, όπως θα θυμούνται και τα αγαπημένα μου χρώματα και προϊόντα! (Θα έρθω ξανά για να το ελέγξω, το νου σας!!!!!)

Και παρακάτω είναι το φωτογραφικό υλικό!


Τα αμαρτωλά jumbo pencils



Και τα ακόμα πιο αμαρτωλά pigments!!


Και τα μαγικά βαζάκια με τη χρυσόσκονη (glitters για να τα λέμε και σωστά!!)



Υπήρχε πολύ μεγάλη ποικιλία στις σκιές, απλά έβγαλα κάποιες ενδεικτικά (διαφορετικά το post θα ήταν τεράστιο..)




 Και lash bar, γιατί δεν υπάρχει κατάστημα καλλυντικών που σέβεται τον εαυτό του χωρίς lash bar! Τι θα κάναμε εμείς οι false eye lashes addicted????




Και ολοκληρωμένο!!


 Και τα κραγιόν με τα lip gloss! Όπως βλέπετε υπάρχουν κάποια που έγιναν ανάρπαστα!


Και τα πινέλα! 

Κι όπως είναι φυσικό, δεν μπορούσα να φύγω με άδεια χέρια, ντροπή!


Στην πρώτη φωτογραφία είναι η σκιά 110 Gypsy ενώ στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε το dramatic chrome eyeshadow pigment 05 Hard core και το ultra pearl mania 29 και ακολουθούν τα swatches.


Οι σκιές αυτές είναι πολύ έντονες (και χωρίς βάση) και πολύ σταθερές (και χωρίς primer)! Συγκεκριμένα τη μοβ από τη στιγμή που την απέκτησα τη φοράω συνέχεια! Η καφέ είναι τέλεια και για καλοκαίρι, και όταν τη φοράς φαίνεται ''στραφταλιζέ'', επομένως έχεις extra πόντους λάμψης!


Jumbo eye pencil 615 slate και 604 milk

Αυτά είναι τα περιβόητα jumbo eye pencils!!! Το λευκό το χρησιμοποιώ συνέχεια για βάση. Αρκεί ένα πέρασμα στο άνω βλέφαρο, και σβήσιμο με το δάχτυλο και έχεις γλιτώσει αυτό το απαράδεκτο μάζεμα της σκιάς στις πτυχές του βλεφάρου! 




10 color eyeshadow palette, The runway collection, ESP 10c02


Ο λόγος που επέλεξα αυτή την παλέτα είναι το κεραμιδο- σάπιο μήλο χρώμα, στην πάνω σειρά! Κατέληξα όμως να φοράω σχεδόν συνέχεια το πράσινο!! Είναι το τέλειο ανοιξιάτικο πράσινο! Ταιριάζει με όλα τα χρώματα (από καφέ μέχρι μωβ) και δίνει πολύ ωραία και διακριτική λάμψη! Και να σκεφτείτε δεν ήμουν ποτέ μεγάλη fan αυτής της απόχρωσης!!



Και τα δωράκια που μου έκαναν τα κορίτσια!! Ένα νεσεσέρ με το φιόγκο του (αγαπώ φιόγκους) και μια κονκάρδα!


''Άλλη μία..'' ''Και άλλη μία να βγάλουμε!'' ''Και μία και τέλος!!'' ''Εντάξει τελευταία αυτή τη φορά!'' Μετά από κάποιες προσπάθειες μείναμε ικανοποιημένες και οι 3!! Είναι η Μελίσσα και η Άννα με τα χαρούμενα κραγιόν τους!

23 σχόλια :

  1. Πολύ όμορφες οι αγορές σου!!!
    Η παλέτα φαίνεται τέλεια.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ!! αχ ναι τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, μπορείς να βγάλεις πολύ ωραίους συνδυασμούς!!! φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία πραγματάκια μπράβο σου! :) Είχα πάει κι εγώ στα NYX τα χριστούγενα και ξετρελάθηκα όταν θα ξαναανέβω θεσσαλονίκη θα πάω σίγουρα !!
    Αν θέλεις γίνε μέλος στο blog μου http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την επόμενη φορά που θα ανέβω σίγουρα θα ξαναπεράσω!! είναι πολύ ωραία και σε πολύ καλές τιμές! σ' ευχαριστώ, έγινα κι εγώ μέλος! φιλιά!!

      Διαγραφή
  3. η nyx έχει καταπληκτικά καλλυντικά!! πολύ όμορφο και το post που έχεις κάνει! έγινα και μέλος σου! θα χαρώ πολύ αν θελήσεις να γίνεις κι εσύ μέλος στο δικό μου blog! www.beautywitholga.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη με όσα πήρα! σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, έγινα και στο δικό σου blog μέλος!

      Διαγραφή
  4. πολύ βολικά τα jumbo pencils. με γεια! είναι όντως δύσκολο να αντισταθείς στο συνδυασμό ποικιλία & καλές τιμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ!! πολύ βολικά και οικονομικά (να το ξαναπώ, δεν ξέρω αν το είπα αρκετές φορές!!) ούτε λερώνεσαι, ούτε σου τρέχουν σκόνες, καθαρές δουλειές!!!

      Διαγραφή
  5. σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!πραγματικα απολαυσαμε την παρεα μαζι σου και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα!!!

    Πολλα φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα τα ξαναπούμε σίγουρα μόλις ανέβω ξανά (και θα είναι πολύ σύντομα!!)! Πέρασα κι εγώ πολύ ωραία, η παρέα σας ήταν πολύ ευχάριστη και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα!!! φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  6. Έπρεπε όμως να ανεβάσεις μια φωτό δική σου με το make up της Nyx! ΄-))
    Χαιρετίσματα από Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!! με έπιασαν οι ντροπές πάλι και δεν ανέβασα!!
      υ.γ. σε 3 μέρες θα στέλνω κι εγώ χαιρετίσματα από Αθήνα!!!! :p

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα κορίτσια, με λένε Δήμητρα είμαι 36 χρονών και μητέρα 18μηνης κορούλας, τις Ιφιγένειας.
    Επίσης είμαι άσχετη απο μακιγιάζ και όλα αυτά, λοιπόν για να μπω στο θέμα, η κουνιάδα μου μού έφερε απο την Αμερική βαλιτσάκι με καλλυντικά της Nyx, και μέσα στα πράγματα είχε και ένα προιόν το οποίο δεν έχω καταλάβει σε τι χρησιμεύει ακριβώς, είναι το " NYX Shine Killer " Μπορεί κάποια απο σας να μου εξηγήσει??????????
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Δήμητρα!!! Και καλωσόρισες στην παρέα μας!! Το ''Nyx shine killer'' δεν το γνωρίζω ως προϊόν, όμως από την ονομασία του υποθέτω ότι είναι για την καταπολέμηση της γυαλάδας. Αυτά τα προϊόντα τα εφαρμόζεις στο πρόσωπο πριν το μακιγιάζ (μετά την ενυδατική) και βοηθούν στο να δείχνει το πρόσωπο πιο ματ και να μη γυαλίζει! Είναι ιδανικά εάν έχεις λιπαρό δέρμα! Και αναλόγως με την ποιότητα του προϊόντος είναι και η διάρκεια του αποτελέσματος! Εάν βέβαια γνωρίζει το συγκεκριμένο προϊόν κάποια κοπέλα ας μας απαντήσει!!! Μόλις το δοκιμάσεις περιμένω να μου πεις εντυπώσεις!!

      Διαγραφή
  8. καλησπερα κοριτσια τωρα σας ανακαλυψα μενω αθηνα και θα ηθελα να μου προτεινετε προοιοντα nyx εχω ακουσει τα καλυτερα θελω να παραγγειλω απο θεσσαλινικη τι θα μου προτεινατε?σαν πρωτη επαφη ?μου αρεσει πολυ το μακιγιαζ και ολο ψαχνω κατι περιργο κατι διαφορετικο τι αξιζει να παρω??α και κατι αλλο γνωριζεται εαν υπαρχει και στην Αθηνα?να τα δω απο κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οταν ειχα παει θεσσαλονικη μου ειπαν οτι ιουνιο-ιουλιο ερμου αθηνας ανοιγει nyx
    αθηναιες μην ανησυχειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελπίζω να ισχύει γιατί το περιμένουμε χρόνια τώρα!! ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

      Διαγραφή
    2. an thes opwsdhpote nyx proionta uparxei sto ebay seller p legetai beautyjoint kai exei kai kales prosfores me dwraian metaforika alla kai h istoselida beautyjoint.com p fernei ellada proionta nyx, the balm, milani, elf, jordana,limecrime, bh cosmetics, mehron kai alla

      Διαγραφή
    3. Πολυ χρησημη πληροφωρια ευχαριστουμε!!!

      Διαγραφή
  10. Υπαρχουν προοιοντα nyx στο hondos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς όχι. Μόνο στα ομώνυμα καταστήματα (Nyx) θα τα βρεις. Και δυστυχώς όχι στην Αθήνα ακόμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes