Panagiota's Picks!!! - make up your dayz

Panagiota's Picks!!!

Και ναι λοιπόν! Είναι εδώ το επόμενο guest blogging (χωρίς το blogging πάλι, αφού τα κορίτσια που φιλοξενώ σε αυτή τη στήλη δεν έχουν blog)! Και είναι τα αγαπημένα προϊόντα της φίλης μου της Παναγιώτας.

Με την Παναγιώτα είμαστε φίλες από τη σχολή, μιλούσαμε με τις ώρες από το chat του fb ενώ παράλληλα διαβάζαμε για την εξεταστική, κουτσομπολεύαμε ατελείωτες ώρες όταν συναντιόμασταν για να γράψουμε την πτυχιακή μας, σχολιάζαμε και παριστάναμε τους καθηγητές μας και όλα τα άλλα χαριτωμένα που κάνουν οι φοιτητές.


Η Παναγιώτα για να πάει στα μαγαζιά θέλει ειδικές συνθήκες: να έχει πιει καφέ, να μην έχει ξενυχτήσει πολύ το προηγούμενο βράδυ, να έχει εκπτώσεις, αλλά να μην έχει πολύ κόσμο, να φοράει άνετα παπούτσια, να μη βρέχει, να μην κάνει κρύο αλλά ούτε και πολύ ζέστη και συνήθως να ολοκληρώνεται η βόλτα της με ένα γλυκάκι ή ένα παγωτάκι! Η Παναγιώτα επίσης είναι η χειρότερή μου παρέα στα ψώνια (συνήθως). Σε βλέπει φορτωμένη με ένα βουνό από ρούχα και αξεσουάρ και αρχίζει να τα παίρνει ένα ένα λέγοντας: ''όχι'', ''όχι'', ''όχι'', ''όχι'' και στο τέλος αφού έχει εξαφανιστεί το βουνό από ρούχα και αξεσουάρ που κράταγες μόλις ελάχιστα λεπτά πριν σου λέει: ''Έχεις πολλά δεν τα χρειάζεσαι... Πάμε για καφέ τώρα?'' 
Η Παναγιώτα είναι ενημερωμένη για όλα τα νέα μαγαζιά (cafe, bar, εστιατόρια, ουζερί, μεζεδοπωλεία, clubs κτλ.) και θα θέλει να πάει να τα δοκιμάσει για να έχει άποψη (και ΠΑΝΤΑ έχει σωστή άποψη), της αρέσουν τα ταξίδια (συνήθως μακρινά),  και δεν παραλείπει να επισκεφτεί όλα τα in στέκια στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που τυχαίνει να παρευρεθεί!
Τέλος να τονίσω ότι υπακούει και τηρεί με ευλάβεια όλα το ''do'' και ''tips'' που κατά καιρούς της δίνω (κάτι που λατρεύει η δογματική προσωπικότητά μου), και δε λέει ποτέ όχι για μια βόλτα στα sephora και άλλα beauty places για δοκιμές και πειραματισμούς, επομένως μπορεί να μην είναι η καλύτερη παρέα για την αγορά ρούχων (γιατί δε με αφήνει να πάρω τίποτα...), είναι όμως η πιο διασκεδαστική παρέα για την αγορά καλλυντικών!

Και παρακάτω είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ή αλλιώς: ''things she is addicted to'' όπως λέει η ίδια (οι photos είναι δικής της έμπνευσης):


Jungle by Kenzo: το πολυαγαπημένο της άρωμα για χειμώνα. Είναι βαρύ καθώς μυρίζει καρυκεύματα και κανέλα και η Παναγιώτα δεν διανοείται να κάνει τις νυχτερινές της εξορμήσεις χωρίς ένα φφφφσσσστττ!




Priorities honey nut (κολόνια) buttermilk sweet yogurt (ενυδατική σώματος): επιλογές και για χειμώνα και για καλοκαίρι, άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί στο άρωμα της καραμέλας και του μπισκότου (ανεξαρτήτως εποχής)???



Body shop perfume oil vanilla και neroli jasmin: ω ναι!!! Ποια δεν έχει ένα τέτοιο λαδάκι από το Body shop στη συλλογή της? Εγώ πάντως το perfume oil vanilla ήταν το πρώτο άρωμα που αγόρασα! Έχουν μία διαπεραστική μυρωδιά που αν και γλυκά, είναι δροσερά! Μυρίζουν καθαριότητα και μόλις 2 σταγονίτσες αρκούν για να είστε αρωματισμένες όλη μέρα (και να μυρίζουν και τα φουλάρια μετά!!).




Maybelline New York master drama khol liner black, Erre due silky eye pencile white 18, Erre due silky eye pencile green 46: όπως λέει η ίδια '' 3 από τα πιο αγαπημένα μου μολύβια στον κόσμο'' και μάλλον δεν είναι υπερβολική, γιατί το πιστεύω ότι μπορεί να έχει δοκιμάσει όλα τα μολύβια στον κόσμο! Το μαύρο δεν ''τρέχει'', το λευκό είναι πολύ φωτεινό και ταιριάζει ιδανικά σε μαυρισμένη επιδερμίδα και το πράσινο δίνει ένα ''τσικ'' τσαχπινιάς και ζωντάνιας!




POP mascara black, Dorothy L. Waterproof eyeliner black: γκχμ... εεεεε... δεν θέλω να περιαυτολογήσω (κατά βάθος ίσως και να θέλω λίγο), αλλά η mascara ήταν δωράκι από εμένα!!!! Έχει πλαστικό βουρτσάκι και αν και η Παναγιώτα δυσκολεύτηκε λιγάκι στην αρχή στη χρήση του, τώρα απλά δεν την αποχωρίζεται! Το eyeliner το φοράει εδώ και 8 χρόνια, οπότε δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω...



Prestige perfect skin concealer: το συγκεκριμένο, προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά η Παναγιώτα ορκίζεται σε αυτό. Και αν κρίνω από το αποτέλεσμα, είναι όντως από τα πολύ καλά! Έχει απαλή υφή, είναι ελαφρύ και όσο πρέπει καλυπτικό, χωρίς να γίνεται στόκος. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι από τα Hondos (πού είναι το κουτί Παναγιώτα?????) και κοστίζουν 11,20 euros. Κορίτσια για τις ψεύτικες βλεφαρίδες τα έχουμε ξαναπεί: είναι επένδυση!


MAC Snob AA1 satin, Maybelline New York 175 Pink Punch color sensational: το πρώτο κραγιόν είναι σε μία ροζ σκοτωμένη απόχρωση, επομένως ενδείκνυται περισσότερο για χειμώνα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε δείχνει τέλεια σε μαυρισμένη επιδερμίδα! Το δεύτερο είναι σε ένα απίστευτα φωτεινό και έντονο φούξια που κάνει τα χείλη να φαίνονται τριανταφυλλένια! 




Υ.Γ. 1 Ακόμα θυμάμαι τη μέρα που κάναμε μια βόλτα στα sephora για να δοκιμάσουμε τις νέες αφίξεις πριν από ένα σεμινάριο αρχαιολογίας και καταλήξαμε να τρέχουμε πανικόβλητες να προλάβουμε το σεμινάριο με το ένα μάτι βαμμένο πράσινο, το άλλο μπλε και στα χείλη το εκρού του νεκρού...
Υ.Γ.2 Παναγιώτα περιμένω τα επόμενα hotspots της πόλης!!
Υ.Γ.3 ...και τις επόμενες εκπτώσεις από τα MAC!!

4 σχόλια :

  1. xmmmm, ti na pw?? enoxi gia ola!!!!!den antexw ta pswnia gia rouxa alla latreuw ta pswnia gia kalluntika!!! agapaw tis murwdies kai ta spinthirovola vlemmata!!! alla pio polu agapaw tis voltes me kales mou files.. ;-) arkei panta na sunodeuontai apo kafe i uperoxa poluxrwma cocktails...!!!! euxaristw polu-polu-polu gia to uperoxo post!!!! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :p to exoume katalavei!!!! ki egw euxaristw pou moirastikes sto blog mou ta agapimena sou!!! kisses!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία αγαπημένα έχει η φίλη σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχει, έχει!!!! σε ευχαριστούμε πολύ κι εγώ και η φίλη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes