Στα άκρα!!! - make up your dayz

Στα άκρα!!!

Έχω μία πολύ κακή συνήθεια... Μάλλον πολλές έχω, αλλά μία θα αναλύσω τώρα: τρώω τα νύχια μου και ότι τα περιβάλλει... Ούτε σκληρυντικά ούτε αυτά τα αηδιαστικά μαντζούνια κατά της ονυχοφαγίας καταφέρνουν να με σταματήσουν... Το πόσες θεωρίες έχω ακούσει για την ονυχοφαγία μου, δε λέγεται.. Ότι φέρνει γρουσουζιά (το πώς ακριβώς ποτέ δεν το κατάλαβα), είναι ανθυγιεινό (αυτό το καταλαβαίνω, τόσα μικρόβια), είναι αντιθηλυκό, ποιος άντρας θα σε πλησιάσει με φαγωμένα νύχια (ορίστε???), είμαι μεγάλη κοπέλα πια και πρέπει να το σταματήσω (γιατί μάλλον είναι παιδική συνήθεια) και πολλές πολλές πάρα πολλές ακόμα, που με κάνουν να θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί κάθε φορά που για κάποιο λόγο πρέπει να δείξω τα χέρια μου ή όταν τέλος πάντων αυτά φαίνονται (σχεδόν πάντα δηλαδή)!

Κι επειδή την τέχνη του mani- pedi δεν την κατέχω, τη δουλειά αυτή την αναλαμβάνει η Σοφία και η Ντίνα (τη σελίδα τους στο fb θα τη βρείτε εδώ ), τα θαυματουργά χέρια τους και τα απαστράπτοντα China Glaze (τα οποία είναι φ α ν τ α σ τ ι κ ά!!).
Μόλις ξεπερνάω το σοκαρισμένο βλέμμα της Ντίνας που κοιτάει τα νύχια μου και τα σχόλια τύπου ''τι έχεις κάνει εδώ???'' επικεντρώνομαι στα υπέροχα χρωματάκια!!





Όπως με ενημέρωσαν τα κορίτσια αυτά είναι τα νέα χρώματα που ήρθαν! Στην αρχή τα φοβήθηκα λίγο, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να φωσφορίζουν... όμως καμία σχέση!! Είναι απίστευτα φωτεινά και έχουν μία μοναδική γυαλάδα!! Επέλεξα το σκούρο μωβ, το τέταρτο από αριστερά, μετά από παρότρυνση της Ντίνας, γιατί διαφορετικά πάλι κόκκινα θα τα έβαφα... Και εδώ είναι φορεμένο:


Στη φωτογραφία φαίνεται λίγο παραπάνω φούξια, στην πραγματικότητα όμως είναι μωβ καθαρό! Είναι τέλειο και γυαλίζει τόσο που ακόμα και μέρες μετά φαίνεται σαν φρεσκοβαμμένο! 

Για τα νύχια των χεριών, τα κορίτσια είχαν να μου προτείνουν την ανοιξιάτικη συλλογή, με παστέλ χρώματα (ω ναι! ποτέ δε βάφω ίδιο χρώμα τα χέρια με τα πόδια.. αφού υπάρχει τόση ποικιλία γιατί να διαλέξω μόνο ένα?? δε μου αρέσουν και τα ''σεταρίσματα''):


Αφού έβαλα την Ντίνα να τα δοκιμάσει όλα, ξεχώρισα το γαλάζιο! Είναι το γαλάζιο παστέλ που σου θυμίζει καραμέλες και ζαχαρωτά! 

    

Όχι, δεν έχετε αχρωματοψία... Κόκκινα τα έβαψα τελικά, (μάλλον είμαι λίγο εκνευριστική πελάτισσα και αναποφάσιστη...) Είναι το italian red, όχι από την καινούρια συλλογή, αλλά σταθερή αξία (λίγο το ανοιχτό κόκκινο που θυμίζει daquiri φράουλα, λίγο η ονομασία του που σου φέρνει στο μυαλό διακοπές στη Σικελία, δεν ήθελα και πολύ)!

Και τέλος μου έδειξαν τα βερνίκια που θα φορεθούν περισσότερο τον χειμώνα που μας έρχεται, εμπνευσμένα από την ταινία Hunger games!


Τα χρώματα είναι σκούρα σε μία πιο ''σκοτωμένη'' απόχρωση, χωρίς φυσικά να χάνουν τη λάμψη τους (το μαύρο και το λαδί είναι τέλεια!)

Ευχαριστώ κορίτσια που κάνετε τα νύχια μου ανθρώπινα!!!


Υ.Γ.1. 
Να το κολλήσω στο ψυγείο να το βλέπω γιατί καμιά φορά ξεχνιέμαι....!
Υ.Γ.2 Μπορεί να ψάχνουμε τον λάθος άντρα στο λάθος σημείο αλλά ας τον ψάχνουμε με το σωστό μανό! 

11 σχόλια :

  1. εμεις πρεπει να ειμαστε αδελφες ψυχες,δεν εξηγειτε διαφορετικα!
    τι εννοω,και εγω τρελη ονυχοφαγου και εβαζα ψευτικα και ετρωγα και εκεινα!χαλι μαυρο η κατασταση.Μ.Τεταρτη πηγα για να βγαλω τα φρυδια μου και επεισα τη κοπελα που με κοιτουσε με οικτο να μου κανει ενα μανικιουρ στα καταφαγωμενα νυχια μου.Ε σε πληροφορω οτι απο εκεινη τη μερα μεχρι σημερα δεν τα εχω φαει!1 μηνας περασε και ναι εχω μανικιουρ!!ειχα σκοπο να κανω μια τετοια αναρτηση.
    Μη τα φας,βαφε τα συνεχεια και πηγαινε για μανικιουρ οσο πιο συχνα μπορεις.Βαζε λαδακι και μια βαση για να δυναμωσουν και κολλησε και φωτογραφιες με μανικιουρ που σου αρεσει παντου...στο ψυγειο,στο pc...μασα τσιχλες..ειναι πολυ ωραιο το συναισθημα με τα περιποιημενα δικα σου νυχια.

    αχ αυτα τα λιγα,μυθιστορημα παρα λιγο ε?
    τελειο το μωβ.και στα χερια θα ηταν τελειο.πολλα φιλια ομορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα!!!! και τα ψεύτικα???? με το μανικιούρ αυτό παθαίνω! όποτε κάνω, σταματάω να τα τρώω μέχρι που τα ξεβάφω και συνεχίζω... αλλά τώρα το πήρα απόφαση! τέλος! καλή η ιδέα με τις photos από μανικιούρ! θα την εφαρμόσω άμεσα!
    p.s. το ψυγείο βέβαια θα βγάλει στόμα και θα με βρίσει με τόσα που έχω κολλήσει πάνω του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai mporeite na kanete imimonimo gia na min ta trwte!!! genika oso pio entono to xrwma toso perissotero se apwthei sto na ta trws. kai as min kaneis manikiour.. apla vafe ta sto spiti fouxia, kokkina, mauve, ta panta se entono.. na deis gia to pote tha megalwsoun.. alla prosoxi min kaneis to idio lathos me mena.. min afiseis ta nuxia kai arxiseis ta petsakia.. gti meta apo auto, den uparxei gurismos oute kapoia lusi.. otan katafera na stamatisw na trww ta nuxia mou arxisa na trww ta petsakia mou. kai pragmatika, to ufos tis manikiouristrias itan polu-polu-polu xeirotero apo otan antikrize ta stravo-megalwmena nuxia mou.. oi pliges kai oi paronuxides prokaloun vlemmata fovou stis manikiouristries mi me ponesoun perissotero i mi me matwsoun.. alla ta nea, fluo-neon xrwmata einai apla uperoxa.. :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα το λέω και στην αρχή: τα νύχια και ό,τι τα περιβάλει!! εννοείται ότι δεν μένω εκεί... και μετά από τόσα χρόνια, όντως δεν υπάρχει γυρισμός... Και με τόσο φαγωμένα πετσάκια το χρώμα δεν δείχνει και τόσο καλό... οπότε περιορίζομαι στο να το θαυμάζω σε άλλες!! τα νέα χρώματα κι εγώ τα ζηλεύω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. p.s. τα νύχια σου είναι τέλεια, δεν είναι σκοροφαγωμένα σαν τα δικά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ναι.. είμαι και εγώ μία από αυτές τις κοπέλες που τρώνε τα νύχια τους!! Θα συμφωνήσω με την Ραφαλένα ότι άμα τα βάφεις δεν θα τα τρως!! Και εγώ έτσι έχω σταματήσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ήδη το έχω κόψει από την ημέρα που τα έβαψα, αλλά συνήθως αυτή η αποχή μου κρατάει μία εβδομάδα.... ελπίζω τώρα να δείξω περισσότερη επιμονή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό με το να τρώω τα νύχια το είχα και εγώ σε μεγάλο βαθμό.Μέχρι τα 15 μου τα έτρωγα σε τέτοιο βαθμό που έφτανα μέχρι το δέρμα και συνέχιζα εψs ότου να αρχίζω να πονάω σε αφάνταστα μεγάλο βαθμό.Μετά με το που έφτιαξα τα δόντια μου το σταμάτησα ωs δια μαγείαs(μάλλον λυπόμουν τα λεφτά που είχαμε δώσει στην οδοντογιατρό).Και ακόμα δεν τα ακουμπάω καθόλου,φαντάσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είχες μυαλό γι'αυτό! εγώ όσο φόραγα τα σιδεράκια είχα σταματήσει. μόλις τα έβγαλα άρχισα με μεγαλύτερη μανία!!! ούτε τσιγάρο να ήταν!!! τώρα όμως έχω μια εβδομάδα και δεν τα έχω αγγίξει!! κάνω προόδους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. :O yparxoun china glaze sthn ellada ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. nai kai vevaia uparxoun!!! den kserw omws ta simeia pwlisis... mporeis na checkareis to online katastima kai logika tha grafoun pou pwlountai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes