Souzanita's picks!!! - make up your dayz

Souzanita's picks!!!

Από την ημέρα που σκέφτηκα να φτιάξω ένα blog είχα ζαλίσει όσους ήξερα... ''Θα φτιάξω ένα blog ομορφιάς!'', ''Τι τίτλο να βάλω?'', ''Εσύ διαβάζεις τα blogs?'', ''Έχεις gmail? όχιιιι??? Πώς γίνεται να μην έχεις gmail??? Να φτιάξεις ένα γιατί θα κάνω blog και θέλω να με κάνεις follow''. Και μετά από τις δηλώσεις μου για το blog που θα έφτιαχνα, ακολούθησαν οι συμβουλές : ''Να κάνεις αφιέρωμα για τις ενυδατικές'', ''Να γράψεις και για τα καλύτερα αρώματα'', ''Να βάλεις και για αφρούς ξυρίσματος'', ''Για αντρική περιποίηση θα γράψεις?'', ''Στα αγαπημένα να βάλεις και την τάδε κρέμα, είναι πολύ καλή''. Και οι απαντήσεις μου ήταν ''ναι'', ''ναι'', ''ναι'', ''ναι'', ''ναι''. Άσχετα αν μέχρι στιγμής απλά γράφω ότι μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ή απλά ότι μου κατεβαίνει...

Όμως το υποσχέθηκα.. και τις υποσχέσεις μου τις τηρώ. Θα κάνω ένα post αποκλειστικά για τη Σουζανίτα! Η Σουζάνα είναι συνάδελφος, φίλη, μαμά 2 παιδιών (πολύ ζωηρών παιδιών), δημιουργός λαμπάδων και πάσης φύσεως κατασκευών, μετατροπέας παλιών επίπλων, φανατική του games of thrones, δημιουργός αμαρτωλών cupcakes, αλλά πάνω απ΄ όλα beauty junkie! Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα guest blogging, χωρίς το blogging, αφού η Σουζάνα δεν έχει blog!

Τα παρακάτω προϊόντα τα έχει επιλέξει η ίδια και τα έχει φωτογραφίσει η ίδια (δεν χρειαζόταν τόση τέχνη στη φωτογράφιση Σουζανίτα, τώρα θα φαίνονται ακόμα πιο χάλια οι δικές μου photos!!!). Προειδοποίηση: Το παρακάτω post είναι τραγικά μεγάλο!!!!

Εδώ είναι τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης σώματος.





Πρώτο το πασίγνωστο σε όλες σας Johnson's baby oil, με aloe vera. Είναι το προϊόν που προσφέρει την τέλεια ενυδάτωση και υγρασία στο σώμα, λέει η Σουζάνα και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί της! Στα συν να προστεθεί και από εμένα ότι είναι σχεδόν άοσμο, οπότε βάζουμε άφοβα το άρωμά μας (με φειδώ όμως κορίτσια, ναι?). Στη συνέχεια είναι το beauty rush, cupcake της Victoria's Secret. Η αλήθεια είναι ότι όταν τον μύρισα ξετρελάθηκα κι εγώ!! Μυρίζει κάτι μεταξύ cupcakes και μπισκοτάκια βανίλιας, χωρίς όμως να είναι καθόλου βαρύ! Για την ακρίβεια είναι ανάλαφρο και καλοκαιρινό! Στα συν ότι είναι body mist, οπότε ενδείκνυται για συνεχή φφφφσσσστ! Και τέλος το Aqua Destock 2 en 1 της Vichy, το οποίο υπόσχεται να μειώσει το πρήξιμο στα πόδια και να λειάνει την όψη ''φλοιού πορτοκαλιού''. Η Σουζάνα λέει ότι κρατάει τις υποσχέσεις του! Στα συν εδώ το δροσερό άρωμα μέντας και το ''κάψιμο'' που το συνοδεύει συνήθως!


Και εδώ είναι τα αγαπημένα αρώματα! Το πρώτο είναι της Victoria's Secret, wish pink. H Σουζάνα το φοράει όλη μέρα κάθε μέρα! Λέει ότι η μυρωδιά του είναι πολύ χαρακτηριστική και αναγνωρίσιμη. Είναι γλυκό, χωρίς να σε λιγώνει, ελαφρύ, χωρίς να χαρακτηρίζεται αδιάφορο και φορώντας το νιώθεις κι εσύ ένας άγγελος (τρέμε alessandra ambrosio)! Και δεύτερο είναι το Mademoiselle της Coco Chanel. Το περίφημο Mademoiselle! Που είναι και η αφορμή που έκανα αυτό το ''guest- post''! Ήταν η συμβουλή που λέγαμε στην αρχή: ''Βάλε κι αυτό το άρωμα στα αγαπημένα αυτού του μήνα''! Της Σουζάνας είναι το αγαπημένο των αγαπημένων των πιο αγαπημένων!! Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο... Είναι ''κλασάτο'' (συγγνώμη για την έκφραση, αλλά είναι), θηλυκό, διαχρονικό, γυναικείο και κοριτσίστικο ταυτόχρονα!


Συνεχίζουμε με τα της περιποίησης.. Πρώτο είναι το ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών της L'oreal, ειδικό για αδιάβροχο μακιγιάζ. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ακούω πάρα πολύ καλά λόγια από πολλές γυναίκες και η Σουζάνα λέει ότι είναι το καλύτερο από τα προϊόντα της κατηγορίας του! Στη συνέχεια η grand ecran solaire visage naturel της Sisley με SPF 30. Είναι μία αντηλιακή προσώπου με χρώμα. Καλή κάλυψη, ελαφρύ χρωματάκι, μόνο που στην αρχή φαίνεται λίγο λιπαρή, στη συνέχεια όμως αυτή η αίσθηση υποχωρεί. Σαν αντηλιακή κάλυψη δεν γνωρίζουμε ακόμα, γιατί μόλις ξεκίνησε να τη χρησιμοποιεί, οπότε θα μάθουμε σε 5-6 μήνες! Το επόμενο προϊόν είναι το techno eye gel της Mey. Όπως είπε η Σουζανίτα ''δροσερό ζελεδάκι ματιών''. Και σταματάω εδώ γιατί δεν το γνωρίζω το προϊόν, οπότε δεν έχω άποψη... αλλά εμπιστεύομαι τη Σουζάνα που το αγαπάει! Τελευταίο είναι το cleansing cream, Dr Hauschka. Και τι δεν άκουσα για αυτό... ''top of the top'', ''φανταστικό peeling προσώπου με πολύ λεπτούς κόκκους, 0,25 , δίνει απίστευτη αίσθηση καθαρότητας, μάλλον έχει οινόπνευμα στη σύνθεσή του, δεν είμαι σίγουρη, αλλά όταν το βάζω το πρόσωπο μου μετά γίνεται πιο φωτεινό και λαμπερό!! Τέλειο τέλειο!!!'' Το 0,25 αναφέρεται στην κοκομετρία... Όχι, όχι, όχι, δεν αναγράφεται στο κουτί συσκευασίας, απλά είναι η διαστροφή του επαγγέλματος- συντηρήτρια αρχαιοτήτων- και ο,τιδήποτε έχει κόκκους το υπολογίζουμε έτσι!



Στην αγαπημένη μου ενότητα (προϊόντα μακιγιάζ) ομολογώ ότι έχει κάνει τις top επιλογές (είναι όλα υπέροχα)!!! Ας ξεκινήσουμε με το make up, Diorskin sculpt 010, lifting make up, το οποίο είναι κάπως πιο ενισχυμένο και όπως λέει και η ίδια, αφήνει ένα τσικ λιπαρότητας παραπάνω. Η πούδρα είναι της Estee Lauder , double wear stay in place, powder make up shell beige 05, SPF 10 , στην οποία η Σουζάνα ορκίζεται! Φοριέται και το πρωί και το βράδυ, μόνη της αλλά και πάνω από το make up, δεν ξηραίνει το δέρμα και ούτε το βαραίνει. Απλά τέλεια! Το blush είναι της Chanel, Fantasia 98 το οποίο το θεωρεί περισσότερο καλοκαιρινό, γιατί δίνει ένα ''πορσελάνινο μπρονζέ χρώμα, χαρακτηριστικό της Chanel''. Και στη συνέχεια πάμε στις σκιές: Dior, 742 milk chocolate, την περίμενε λιγότερο ''ιριδίζουσα'', αλλά αφού βγήκε έτσι τη χρησιμοποιεί για να κάνει την τσαχπινιά στο μάτι (αυτό το τσικ που βάζουμε στο κέντρο του άνω βλεφάρου). Korres shimmering eye shadow 645 pink, τη χρησιμοποιεί για να δώσει φως κάτω από τα φρύδια αλλά και για τα μήλα ή τους ώμους, όπου την απλώνει με ένα μεγάλο πινέλο. Mac gorgeous gold, Mac black tied, αυτές τις δύο τις βάζω μαζί, γιατί κι η Σουζάνα τις αναμειγνύει καμιά φορά και βγάζει ένα φανταστικό πράσινο- σμαραγδί χρώμα, πολύ εντυπωσιακό! Mac sheet lust, ένα ωραίο λαμπερό ροζουλί. Chanel ombre unique: ροδακινί σκιά, σε απίστευτη απόχρωση, που τη φοράει πρωί- μεσημέρι- απόγευμα- βράδυ και όταν συνδυάζεται με μολύβι γίνεται και πιο glam το όλο σύνολο! Chanel- lumiere polychromes intense effects eyes- cheeks: αυτή η παλέτα βρίσκεται στη φωτογραφία πάνω αριστερά. Άκουσα τόσο καλές εντυπώσεις που έτρεξα στο Hondos να τη βρω, αλλά ήταν limited edition και πλέον δεν κυκλοφορεί... Είναι σκιές, που όμως αν τις ανακατέψετε με ένα μεγάλο πινέλο γίνονται ένα υπέροχο υπέροχο πολύ υπέροχο bronzer! Επίσης όταν βρέξετε το πινελάκι με λίγο νερό, τα χρώματα αποκτούν άλλη ένταση και μεταλλική λάμψη! Τέλειο! Και η δεύτερη παλέτα της chanel, les 4 ombres stellaires, έχει γήινα χρώματα, κλασικά, που ταιριάζουν σε όλες και ακόμα κι αν δεν κατέχεις την τέχνη του ''κρατάω πινέλο'' αποκλείεται να βαφτείς χάλια γιατί απλά δεν σε αφήνει η σκιά! Στο κέντρο είναι η παλέτα της Lancome, mini color focus, την οποία την προμηθεύτηκε από τα duty free, και την έχει βολέψει πολύ για ταξίδια, αλλά κι επειδή περιέχει όλα τα βασικά χρώματα, οπότε όσο και να έχει αλλάξει η μόδα στο make up, εκεί πάντα κάτι βρίσκει! Και για το τέλος κράτησα τη τ ε ρ α σ τ ι α παλέτα της Victoria Secret, η οποία είναι συγκλονιστική! Τη δοκίμασα και τρελάθηκα! Τα χρώματα των σκιών είναι τόσο φωτεινά και ζωντανά, τα blusher τόσο λαμπερά, που για μια στιγμή αναρωτήθηκα αν και τα μοντέλα στα catwalks της victoria' s secret τα βάφουν από αυτή την παλέτα! Είναι υπέροχα και διαρκούν όλη μέρα χωρίς να χάσουν την έντασή τους! 


Και στην τελευταία κατηγορία βρίσκονται τα αγαπημένα κραγιόν, μολύβια και gloss. Α! και ένα concealer! To ideal light brush on illuminator, της Estee Lauder, το οποίο, όπως λέει και η ίδια είναι φωτεινό, βολικό γιατί έχει και το πινελάκι, αλλά δεν είναι σούπερ καλυπτικό, οπότε δεν ενδείκνυται για τα κορίτσια με έντονους μαύρους κύκλους... Πάμε στα μολύβια που με τη σειρά από πάνω προς τα κάτω είναι: chanel nude, μολύβι χειλιών, το οποίο παίρνει μια διαφορετική απόχρωση όταν αναμειγνύεται με διάφορα κραγιόν, seventeen eyeshaper 16, μολύβι ματιών σε μωβ καλοκαιρινό χρώμα και Korres eyeliner μαύρο, το οποίο θεωρεί μία πολύ καλή οικονομική επιλογή μαύρου μολυβιού. Στα αριστερά είναι ένα μαύρο μολύβι ματιών με σφουγγαράκι της Korff , το οποίο έχει σχεδόν τελειώσει, αλλά το κρατάει για το σφουγγαράκι- είναι ιδανικό για σβησίματα- γιατί δυστυχώς δεν το έχει ξαναπετύχει (η ατυχία όταν βρίσκεις κάτι, γίνεται αγαπημένο σου και μετά δεν ξανακυκλοφορεί...). Στις μάσκαρα έχει επιλέξει lancome hypnose doll eyes και Maybelline intense XXL microfibre, της οποίες τις χρησιμοποιεί καθημερινά. Σαν σούπερ όμως μάσκαρα επιλέγει την magnascopic της Estee Lauder (δεν υπάρχει στη φωτογραφία γιατί της έχει τελειώσει), καθώς κάνει αυτούς τους λατρεμένους κόμπους στις βλεφαρίδες, κάνοντας τες να φαίνονται πιο παχιές!! Τα gloss και κραγιόν είναι τα εξής: Bauty rush VS ένα ωραίο και ζουμερό gloss, Blistex silk+shine (δεν φαίνεται στη photo, έχει κρυφτεί), ένα ενυδατικό balm διάφανο, που έχει όμως και δείκτη προστασίας, Chanel levres glossimer 44, το πιο ευκολοφόρετο gloss καθώς έχει χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις δέρματος και με όλα τα στυλ μακιγιάζ, Korres liquid lipstick rasberry lipgloss, χρώμα βολικό για κάθε μέρα και αναδεικνύεται ωραία και σε συνδυασμό με τα άλλα χρώματα στο μακιγιάζ, oriflame vivid lipstick 4287 caramel, ένα πολύ όμορφο και διακριτικό καραμελένιο χρώμα, chanel rouge allure 40 prodigious, το αγαπημένο gadgetaki της Σουζανίτας, καθώς για να βγει το κραγιόν πρέπει να πατήσεις τη βάση του και τότε αυτό πετάγεται (ελπίζω να καταλάβατε πως λειτουργεί!!!) σε ένα πολύ όμορφο καφε- ροζ χρώμα, αν και πάω στοίχημα ότι η Σουζάνα δεν το αγόρασε για το χρώμα, αλλά για την πρωτοτυπία της συσκευασίας!! Και τέλος Korres mango butter 14 το οποίο έχει πολύ ωραία υφή και δεν έχει τόσο έντονο ροζ χρώμα όπως φαίνεται στη photo!

Η επόμενη photo περιέχει τα 7 αγαπημένα των αγαπημένων συγκεντρωτικά!


Ευχαριστούμε Σουζανίτα!!!!!!!!

ΥΓ1. Το post αυτό το έγραφα 3 μέρες!!!
ΥΓ.2  Σουζάνα πρέπει να κάνεις gmail (και ένα blog ίσως..)!
ΥΓ.3 Και αύριο να μου φέρεις cupcakes!

12 σχόλια :

  1. Καταπληκτικό ποστ :)
    Μου άρεσαν τα περισσότερα αγαπημένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 μερες?ασυμφορη μπλοκερ εισαι.μηπως θελεις βοηθο για δακτυλογραφηση?προσφερομαι.

    Τα αγαπημενα της Σουζανας τελεια!και η φωτογραφηση πολυ προσεγμενη!:)

    μπραβο για το quest post.να κανεις κι αλλα plzzz φανταστικη μου villy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ claire: σε ευχαριστώ πολύ!!! ναι, οι επιλογές είναι πολύ καλές πραγματικά!!
    @ rafalena: αχ ναι θέλω (είμαι και λίγο τεμπέλα)!! χαίρομαι που σας άρεσε το guest post!! εννοείται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @rafalena: φανταστικέ μου τροχονόμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστω Villaki αλλα ειδες κι εγω σημερα μεχρι και λαικη σε πηγα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αααα!!! παράπονο δεν έχω... άντε και την επόμενη να με πας sephora!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με τοσα πραγματα μπορουσες να κανεις 3 αναρτησεις τουλαχιστον γουαου!!χιχι

    αν αρχισω να σου λεω τη γνωμη μου για ολα θα σε κουρασω πολυ καλες επιλογες ολες
    ξεχωριζω το baby oil που ειναι σταθερη αξια !! κ πολυ προσιτο σε τιμη κ το χρησιμοποιω ολο το καλοκαιρι!

    πολυ ομορφη αναρτηση!
    φιλιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @les jolies: ευχαριστώ!! αχ, τυχερούλα!!
    @caramellitsa: ναι, είναι πολλά, γι αυτό λέω ότι έγραφα 3 μέρες!! καλά, το baby oil δε συγκρίνεται με κανένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλά εντάξει οι παλέτεs είναι όλα τα λεφτά!και τηs LÓreal το ντεμακιάζ θα συμφωνήσω πωs είναι καταπληκτικό!λατρεμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άσε ειδικά αυτή της victoria's secret με τρέλανε!!!!! και γενικώς δεν είμαι και πολύ φαν της παλέτας, αλλά αυτή... άλλο πράγμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes