February Favourites! - make up your dayz

February Favourites!

Με ένα post το μήνα δουλειά δε γίνεται... Στη λίστα με τα things to do όμως το blog κατέχει την πρώτη θέση (αν και η λίστα ανανεώνεται καθημερινά, αυτό όμως δεν θα το συζητήσουμε τώρα...)! Αφήνω τις πολυλογίες και ξεκινάω αμέσως!!!

Το μήνα που μας πέρασε αποφάσισα να είμαι φειδωλή στη χρήση προϊόντων, όσο μπορούσα βέβαια! Και παρακάτω είναι τα αγαπημένα μου, αυτά που με έκαναν υπερήφανη καταναλώτρια!!! (ζητώ συγγνώμη για τις φωτογραφίες, δεν είναι το δυνατό μου σημείο)





Lancome, Baume eclat: το πολυαγαπημένο καθαριστικό προσώπου. Βάζεις μικρή ποσότητα στα χέρια και είναι σε μορφή κρέμας. Το απλώνεις στο πρόσωπο και μετατρέπεται σε λάδι. Προσθέτεις και νερό και γίνεται αφρός!! Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική στο να το δοκιμάσω (λάδι για τον καθαρισμό προσώπου??????) αλλά τελικά έμεινα κατευχαριστημένη και είναι ένα προϊόν που φροντίζω να μη λείπει από το μπάνιο!

Nuxe, Reve de miel, κρέμα χεριών: έχω ξαναγράψει για αυτή την κρέμα (στο αμέσως προηγούμενο post- είπαμε ένα το μήνα ανεβάζω, οπότε δεν έχω και πολλά!!). Είναι ίσως η καλύτερη κρέμα χεριών που έχω δοκιμάσει.

Nuxe, creme Nirvanesque: αχ!! η ενυδατική προσώπου! αχ!! ελαφριά, δροσιστική, μια ενυδατική που σέβεται τον εαυτό της (κι εγώ τον δικό μου, αφού τη χρησιμοποιώ!)




MAC, blush, gingerly: ρουζ από τα MAC. Για την ποιότητα οι περισσότερες, αν όχι όλες, γνωρίζετε. Εγώ θα μιλήσω για το χρώμα: καφέ που ελαφρώς ροδακινίζει, ζεστό, γλυκό, και βγαίνει τ ε λ ε ι ο στις φωτογραφίες!!

MAC, full coverage foundation, NC35: αυτό μου αρέσει πολύ. όμως δεν θα το πρότεινα σε όλες. Είναι λιγάκι παραπάνω λιπαρό ίσως και αν δεν απλωθεί τέλεια... κάπως φαίνεται... ωστόσο είναι εξαιρετικά καλυπτικό και διαρκεί όλη τη μέρα (το βράδυ οπωσδήποτε ντεμακιγιάζ).

Make up studio, professional make-up: το συγκεκριμένο είναι ένα υπέροχο κονσίλερ! Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω τη συγκεκριμένη εταιρεία, αν και η φίλη που μου το πρότεινε μου είπε ότι έχει επαγγελματικά προϊόντα κομμωτικής, μακιγιάζ και γενικά ομορφιάς. Μπορεί να σταθεί και μόνο του χωρίς make up, καλύπτει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εξαφανίζει επίσης ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! Τέλειο και πολύ οικονομικό για τη δουλειά που κάνει (9 euros χωρίς την έκπτωση- αν είστε επαγγελματίας έχετε και έκπτωση).



MAC, chromagraphic pencil, rich purple: δεν φαίνεται καθόλου στη φωτογραφία... είναι ένα υπέροχο μολύβι ματιών, σε ένα παιχνιδιάρικο μωβ χρώμα, αλλά αρκετά βαθύ ώστε να καταφέρει να αντικαταστήσει το κλασικό μαύρο! 

MAC, pigment, circa plum: άλλη απόχρωση του μωβ, λίγο πιο μεταλλική. Και για βράδυ και για πρωί όμως! Αν χρησιμοποιηθεί και με βρεγμένο πινελάκι μπορεί να αντικαταστήσει και το μολύβι ματιών στο κάτω βλέφαρο (τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ και έμεινα πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα!).

MAC, pigment, naked: νομίζω ότι όσα post και να κάνω σχετικά με τα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε αυτό θα είναι μέσα! γιατί απλά κάθε φορά που το βάζω όλοι (όλες ήθελα να πω!!) με ρωτάνε ποια σκιά φοράω! είναι η τέλεια απόχρωση για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις περιστάσεις!!

Lancome, drama hypnose: όπως το προηγούμενο pigment έτσι κι αυτή τη mascara δεν την αποχωρίζομαι! Δεν τη συνιστώ σε όσες θέλουν βλεφαρίδες που να ξεχωρίζουν η μία από την άλλη, γιατί τις περισσότερες φορές μου δημιουργεί κόμπους (και αυτό είναι που με τρελαίνει!!!!)


Το παραπάνω σκίτσο μόλις το είδα το λάτρεψα, άρα δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αγαπημένες εικόνες του Φεβρουαρίου!!!!!!!!! Είναι σκίτσο του Κυριάκου Μακρή (kyriakosmakris.wordpress.com/) και μόλις το είδα μου θύμισε τον εαυτό μου όταν με ενημέρωσαν ότι το touche eclat της YSL είναι σε έλλειψη!!! Με συγχωρείς Κυριάκο αν ήθελες να δώσεις μια άλλη ερμηνεία, αλλά όπως καταλαβαίνεις για ακόμα μία φορά ταυτίστηκα με την ηρωίδα!!! (άλλωστε απόγνωση δε βγάζει και εκείνη???)



6 σχόλια :

  1. Καλά το σκίτσο φοβερό!Όσο για την drama hypnose τηs Lancome είναι απίστευτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu wraia t pigment k t blush ts Mac! :)

    kisses
    fashionsugarbubbles.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @siabeautymakeup ontws ta skitsa tou kyriakou einai polu wraia, pou na deis kai ta upoloipa (prosexws!!) thn hypnose den tin allazw me kamia alli!!!
    @fashionsugarbubbles h MAC kserei pws na euxaristei mia gunaika, einai gegonos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. You just got tagged:http://siabeautyandmakeup.blogspot.com/2012/03/glam-club-tag-tag_07.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. polu wraies oi kremoules alla emeis pou exoume provlimatiki epidermida me ksirodermies logw kairou ktl ktl proteinoume apo sensitiva tin "24 hours sensitive skin cream" polu kali enudatwsi kai grigori epanafora tis epidermidas sta sxedon fusiologika tis.. episis, ektos apo ti mac pou oi times tis einai arketa piperates, polu kala proionta exei kai i radiant se pio prosites times.. idiws ta kragion tis..
    Kai oso gia to skitso exeis apoluto dikio.. Etsi eisai kathe fora pou stamatoun tin kukloforia se kapoio apo ta agapimena s proionta.. xixixi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxaxa!!! o panikos o idios!!! thn enudatiki den tin exw dokimasei... kai nai, i radiant exei kali poiotita (ta foundation einai se polu kalo epipedo)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes