Οικογένεια Nuxe - make up your dayz

Οικογένεια Nuxe

Τα λατρεύω. Τα υπεραγαπώ. Ορκίζομαι σε αυτά τα προϊόντα. Και όχι... δεν δουλεύω για αυτήν την εταιρεία! Απλά είναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ά !!!! Και εννοείται ότι μιλάω για τα προϊόντα της εταιρείας Nuxe!! Που κυκλοφόρησαν για να καταστρέψουν το πορτοφόλι μου... (χαλάλι τους όμως γιατί φτιάχνουν τη διάθεσή μου!!!)
Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα όλα, και ευτυχώς γιατί όσα δοκίμασα τα ξαναπήρα και τα ξαναπήρα...
Ξεκινώντας από πάνω και δεξιόστροφα:




Λοσιόν καθαρισμού Aroma-Perfection: είναι λοσιόν καθαρισμού προσώπου για μετά το νετμακιγιάζ αλλά και κάθε ώρα της ημέρας που χρειάζεται το πρόσωπο μία νότα φρεσκάδας (χωρίς όμως να είμαστε βαμμένες γιατί αφαιρεί και το make up). Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και σου δίνει την αίσθηση ότι το πρόσωπο είναι πιο δροσερό και φρέσκο! Απλά τέλεια!!

Lip balm: συγκαταλέγεται στα αγαπημένα μου lip balms! είναι όσο λιπαρό χρειάζεται, μαλακώνει και τα πολύ σκασμένα χείλη και έχει υπέροχο άρωμα!

Huile Prodigieuse: ξηρό λάδι σώματος, αλλά καμία σχέση με τα υπόλοιπα λάδια σώματος. Δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, άρα μπορείτε να ντυθείτε αμέσως, το άρωμά του είναι πολύ διακριτικό, άρα βάζουμε και το άρωμά μας κανονικά, δίνει μία επίσης πολύ διακριτική λάμψη, χωρίς να φωτίζει σαν λάμπα στο φλας της μηχανής και τέλος ενδείκνυται και για το πρόσωπο και για τα μαλλιά, αλλά για να είμαι ειλικρινής για τα μαλλιά δεν με καλύπτει 100%. Είναι το πρώτο προϊόν της εταιρείας που δοκίμασα και πείστηκα να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα!!

Gel καθαρισμού για το πρόσωπο Reve de miel: πλένετε το πρόσωπο και μυρίζει όλο το μπάνιο μέλι!! είναι πολύ απαλό, επομένως αν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις το δέρμα σας δεν ξέρω αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί, ωστόσο αξίζει να το δοκιμάσετε! α! είναι κατάλληλο και για παιδιά άνω των 3 ετών!

Κρέμα χεριών Reve de miel: αυτό μάλιστα!!! μία κρέμα χεριών που κάνει τα χέρια βελούδινα! απορροφάται αμέσως και μυρίζει τέλεια!

Θερμαντική μάσκα για τον καθαρισμό των πόρων Aroma Perfection: ντροπή... δεν τη δοκίμασα ακόμα... θα ακολουθήσει όμως άλλο post μόνο για μάσκες προσώπου οπότε θα γράψω τις εντυπώσεις μου εκεί!

Creme Nirvanesque: ενυδατική προσώπου. μάλλον Η ενυδατική προσώπου! τη βάζεις το πρωί και μέχρι το βράδυ νιώθεις το πρόσωπο απόλυτα ενυδατωμένο και ζωντανό!

Δυστυχώς όμως στα μείον είναι οι τιμές τους... τις θεωρώ λιγάκι τσιμπημένες.. ευτυχώς όμως τα φαρμακεία πλέον (γιατί εκεί βρίσκουμε τη nuxe) κάνουν καλές εκπτώσεις στα καλλυντικά, οπότε μπορούμε να τα δοκιμάσουμε όλα (ή σχεδόν)!!! Επιπλέον μπορείτε να τσιμπήσετε και το δωράκι σας, όπως κι εγώ!

Υπέροχο reed diffuser!!!!! Το έχω βάλει στο μπάνιο και δεν θέλω να βγαίνω από εκεί... α!! και δειγματάκια για να δοκιμάσουμε και τα υπόλοιπα της σειράς! 




6 σχόλια :

  1. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από Nuxe, η αδερφή μου όμως έχει αυτό το λάδι στη shimmery εκδοχή του και είναι όπως το λες, απορροφάται αμέσως και δεν "κολλάει" στα ρούχα! Το γνωστό lip balm πού θα μου πάει, θα το δοκιμάσω κι αυτό! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστεύω ότι θα κολλήσεις!! εγώ πάντως είμαι ίσως η μεγαλύτερη fan!! στην πορεία θα δοκιμάσω και τα make up προϊόντα, αν και δυστυχώς δεν έχει μεγάλη ποικιλία... τουλάχιστον προς το παρόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ούτε εγώ έχω δοκιμάσει κάτι αν και για το λάδι έχω ακούσει τα καλύτερα. Πολύ ωραία φαίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ό,τι έχεις ακούσει είναι αλήθεια!! είναι από τις λίγες φορές που ενθουσιάζομαι με όλα τα προϊόντα μιας εταιρείας!! γρήγορα για testers!!!!! p.s. με τις φωτογραφίες δεν το έχω και πολύ, ελπίζω με τον καιρό να βελτιωθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το λαδάκι με τη χρυσόσκονη είναι εκπληκτικό.. Και γυαλίζεις και σε μαυρίζει λίγο γιατί έχει λίιιγη τερακότα μέσα και δεν αφήνει γλίτσα!!! Είναι πολύ καλό για ενυδάτωση χειμώνα - καλοκαίρι αλλά είναι ιδανικό για το καλοκαίρι με τα σορτς, τις φούστες και τα φορεματάκια μας!!!! NUXE FTW!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το λαδάκι με τη χρυσόσκονη δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... μπαίνει όμως πάραυτα στη wishlist για το καλοκαίρι!!! άντε... 5 μήνες έμειναν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes