Review: Wake up Cosmetics - make up your dayz

Review: Wake up Cosmetics

Πρόσφατα (μόλις 6 μήνες πριν), επισκέφθηκα το κατάστημα της Wake up Cosmetics στη Μύκονο. Έπεσα τυχαία πάνω του, ένα βράδυ κάνοντας βόλτες στα σοκάκια και βγάζοντας φωτογραφίες για το instagram. Αποφάσισα να μπω μέσα, περισσότερο για να χαζέψω, αλλά και για να πάρω κι ένα κραγιόν, έτσι, σε περίπτωση που μου τελείωναν τα άλλα 14 που είχα πάρει μαζί μου. Φωτογραφίες από τη διακόσμηση του καταστήματος δεν τράβηξα, γιατί δεν μου το επέτρεψαν. Τι "θα ανεβάσω stories στο instagram και θα σας κάνω και tag!", τι "για το blog μου τις θέλω", τίποτα και πάλι δεν μου το επέτρεψαν. Μου έδωσαν την άδεια να φωτογραφίσω το τραπέζι με τα προϊόντα, όμως ο φωτισμός δεν ήταν κατάλληλος, και οι φωτογραφίες βγήκαν κουνημένες και θολές, οπότε δεν έχω να σου δείξω τη συλλογή τους. Ψώνισα όμως. Και έβγαλα φωτογραφίες αυτά που πήρα με την άνεσή μου. Στο σπίτι μου.







H Wake up cosmetics είναι μία εταιρεία καλλυντικών από το Μιλάνο και τα προϊόντα της μπορείς να τα βρεις στο κατάστημά της στη Μύκονο. Εάν τώρα δε σε βγάζει ο δρόμος σου εκεί, πέρνα μια βόλτα από το site τους, για να πάρεις μια ιδέα!


Αυτά που ήθελα να δοκιμάσω είναι τα κραγιόν, τα μολύβια χειλιών και από το skincare ένα καθαριστικό προσώπου.
Θα ξεκινήσω με το καθαριστικό προσώπου, το οποίο χρησιμοποίησα από την πρώτη κιόλας μέρα. Πρόκειται για το revitalizing cleansing mousse. Καταρχάς μυρίζει υπέροχα! Δεν περιέχει άρωμα, έχει απλά φανταστική μυρωδιά. Είναι ελαφρύ στη σύνθεσή του, άλλωστε είναι μους, δεν ξηραίνει το δέρμα, δεν προκαλεί ερεθισμούς, δίνει πραγματικά μια αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας, το θεωρώ ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες.


Το κραγιόν και το μολύβι πρόλαβα να τα φωτογραφίσω πριν τα χρησιμοποιήσω. Για να είμαι ειλικρινής τις συγκεκριμένες αποχρώσεις τις έχω από άλλα brands, και είναι οι αγαπημένες μου, οπότε έχω και καλό μέτρο σύγκρισης. Η απόδοσή τους είναι πολύ καλή. Χρώμα έντονο, "γεμάτο", εφαρμογή πολύ καλή, χωρίς να ξηραίνει τα χείλη, διάρκεια ικανοποιητική, σχεδόν 5 ώρες μιλώντας, μασώντας (τσίχλα αλλά και σίδερα), καπνίζοντας και πίνοντας. Το μολύβι είναι το Creamy lip liner No 037, ruby και καλά έκανες κι εσύ το συνειρμό σου, είναι η ίδια απόχρωση με το ruby woo της MAC. Και το κραγιόν είναι το long wear lipstick No 7, amarena, το οποίο έχει την ίδια απόχρωση με το Captive της MAC, σκούρο σάπιο μήλο προς μελιτζανί, για να γίνω πιο περιγραφική. 
Μία έξτρα πληροφορία που μου έδωσαν τα κορίτσια στο κατάστημα είναι πως τα μολύβια χειλιών τα παρασκευάζει η Faber Castell. Εκεί ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα! 
Σε γενικές γραμμές θα σου σύστηνα να δοκιμάσεις το κατιτίς σου από τη Wake up. Οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές, τα προϊόντα πολύ καλά, η ποικιλία μεγάλη. Και σίγουρα θα ξαναπεράσω από το κατάστημά τους όταν θα με βγάλει ξανά ο δρόμος μου στη Μύκονο! 


Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes