Άστο καλύτερα: Nuxe Aroma- Perfection - make up your dayz

Άστο καλύτερα: Nuxe Aroma- Perfection

Κρίμα, κρίμα, κρίμα... Επενδύεις τα ωραία σου (και μετρημένα) λεφτάκια σε προϊόντα που υπόσχονται όχι θαύματα, απλά τα βασικά και απογοητεύεσαι... Βέβαια από την άλλη καλύτερα να απογοητεύεσαι από μια lotion παρά από τους ανθρώπους.








Aroma- Perfection skin- perfecting purifying lotion: Απευθύνεται σε μικτές επιδερμίδες κι έχει μια εσάνς λουλουδιών, την οποία δεν μπορώ να προσδιορίσω. Επιπλέον συσφίγγει τους πόρους και δίνει ματ όψη στο πρόσωπο. Έχω μικτή επιδερμίδα, αλλά μετά τη χρήση της συγκεκριμένης lotion δεν τολμάω να ακουμπήσω με το χέρι το πρόσωπό μου, γιατί φοβάμαι ότι δεν θα ξεκολλήσει. Ναι, τόσο πολύ ''κολλάει''. Για την εσάνς λουλουδιών τι να πω... Μύριζε και η μαξιλαροθήκη.

Γιατί να πεις ναι: 
  • Γιατί θέλεις να έχεις δική σου άποψη
  • Γιατί για τη ματ όψη ισχύει αυτό που λέει. Να λέγονται και τα καλά.

Γιατί να πεις όχι:
  • Γιατί σε ενοχλεί η έντονη μυρωδιά (και δεν θέλεις να μυρίζεις σαν τον κήπο στο μικρό σπίτι στο λιβάδι)
  • Γιατί ναι μεν τη ματ όψη τη δίνει, αλλά τη σύσφιξη των πόρων δεν την είδα, παρόλο που τη χρησιμοποιούσα συνεχώς μέχρι που τελείωσε..



Aroma- perfection unclogging thermo- active mask: Η συγκεκριμένη μάσκα είναι θερμαντική, ενώ η σύνθεσή της προορίζεται για τον καθαρισμό και την εξυγίανση της λιπαρής επιδερμίδας. Γκχμ... Το ''θερμαντική'' δεν το κατάλαβα...Ίσως φταίει που είμαι και θερμή από μόνη μου. Σχετικά με τον καθαρισμό έμεινα ικανοποιημένη, αλλά δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από μια οποιαδήποτε μάσκα καθαρισμού που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Στα συν της όμως ήταν η μυρωδιά, η οποία ήταν εντελώς διαφορετική από τη lotion παρόλο που ανήκουν στην ίδια σειρά.

Γιατί να πεις ναι:

  • Γιατί είσαι άπληστη και θέλεις να έχεις πολλές μάσκες
  • Γιατί βαρέθηκες τις μάσκες της Apivita και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό

Γιατί να πεις όχι: 
  • Γιατί ακόμα κι αν δεν μείνεις ικανοποιημένη αλλά θέλεις να δώσεις παραπάνω ευκαιρίες, δεν θα μπορέσεις για περισσότερες από 5, γιατί απλά θα έχει τελειώσει
  • Και για τόσο μικρή ποσότητα η τιμή παραείναι τσιμπημένη

Υ.Γ. ''Low expectations are better than high expectations'' μου το έλεγε ο Αλέκος αλλά εγώ.... Και αυτό ισχύει γενικά...

8 σχόλια :

  1. Καλά εντάξει το Post σου όλα τα λεφτά όπωs τα έγραψεs,ειδικά για το μικρό σπίτι στο λιβάδι κλαίω απο τα γέλια.
    Πάντωs απο nuxe γενικά μόνο το λαδάκι αξίζει κατά την γνώμη μου,όλα όσα έχω δοκιμάσει απο τα υπόλοιπα με άφησαν εντελώs αδιάφορη οπότε σε καταλαβαίνω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!! πίστεψέ με, έτσι ακριβώς είναι!!! Το λαδάκι είναι σούπερ υπερ-προϊόν κατά τη γνώμη μου, αλλά ευχαριστημένη πολύ έμεινα και από το lip balm και μία ενυδατική προσώπου και την ενυδατική χεριών. Πρέπει να ακολουθήσει review για αυτά τα 3 γιατί πολύ άσχημα λόγια είπα και νιώθω άσχημα τώρα!!!

      Διαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη lotion, το άρωμα της δεν αντέχεται..
    Γενικά από αυτήν την εταιρία δεν έχω μείνει ευχαριστημένη με κάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωωωχχχχ... πολλές είστε δυσαρεστημένες από τη nuxe απ' ότι βλέπω!!! εντάξει κάποια προϊόντα είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά, τα λέω και στην Αναστασία από πάνω, απλά αυτά τα 2 τα θεωρώ fail... Δεν πειράζει, υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης τουλάχιστον!!!!

      Διαγραφή
  3. καλά ο τρόπος που γράφεις μου άρεσε πολύ!!!και εγώ μόνο με το λαδάκι έχω μείνει ευχαριστημένη,όπως ειπώθηκε και πιο πάνω!αλλά γενικάφοβάμαι να δίνω πολλά χρήματα για να μην απογοητεύομαι μετα!εγώ αλλά κυρίως το πορτοφολάκι μου-πόσο να αντέξει και αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) σ' ευχαριστώ!!! κάθε φορά ελπίζεις ότι θα σου βγει κάτι καλό και τελικά καταλήγεις να απογοητεύεσαι και φτου κι απ'την αρχή... Αλλά αν δε δοκιμάσεις πώς θα βρεις το καλύτερο???? Τις μάσκες εννοώ φυσικά...!! Πάντως της Apivita κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά και είναι και πιο οικονομικές!!!

      Διαγραφή
  4. Σε ευχαριστουμε παρα πολυ,μας βοηθας σε αυτες τις δυσκολες εποχες,να μη χαλαμε τα λεφτα μας σε βλακειες.
    Για να πω την αληθεια βρε παιδια εμενα ακομη και το λαδι ΔΕ μου αρεσε.Δηλ. ωραια η συσκευασια-ολα τα λεφτα-αντε και η μυρωδια,αλλα δε κανει τιποτα στην επιδερμιδα,σιγα μη δινω λεφτα και να μη κανει και τπτ.
    Και ναι,η Appivita εχει τελικα πολυ καλυτερα προιοντα απο πολλα πανακριβα εκει εξω,απο Nuxe ηθελα καποτε να παρω και αυτο το λαδι με το shimmer και το χρωμμα μεσα,αλλα μπα,τελικα δε το βλεπω.
    Γραφεις τελεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστώ πολύ!!!!!!! κοίτα, το λάδι είναι συγκλονιστικό... τώρα που μου έχει τελειώσει και δεν μπορώ να το πάρω τουλάχιστον όχι σύντομα, νιώθω πολύ έντονα την απουσία του...!!!! αλλά σίγουρα δεν κάνουν όλα τα προϊόντα για όλα τα δέρματα... αλλά και πάλι.. δώσε και μία δεύτερη ευκαιρία, αφού είναι τέλειο!!! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes